Vierailija

Olemme maidotomalla dieetillä allergian vuoksi ja vauva inhoaa Almiron Peptin makua :( En ihmettele, onhan tuo aivan kauhean makuista. Olisiko kellään vinkkejä, miten saada vauva juomaan tuota? Raasu itkee nälkäänsä ja silti vastustelee tuota. Oma rintamaito ei riitä koko tarpeeseen.

Kommentit (7)

Eli ei pitäisi olla haittaa, jos sokeria lisätään vain väliaikaisesti.Laitoin aluksi muistaakseni n. 1tl/1mitta jauhetta. Eli aika paljon, mutta jo seuraavalla kerralla pystyin vähentämään sokerin määrän puoleen. Itse en tosiaankaan tykkää antaa lapsille sokeria, mutta minusta tuo tilapäinen sokerin antaminen on kuitenkin pienempi paha, kuin vauvaparan huudattaminen. Antaa pehmeän laskun ihanasta makeasta äidinmaidosta Almironiin, joka tuo lähinnä mieleen parmesaanijuuston :( .2

kun sekoitettiin sokeria joukkoon. Ei tarvinnut laittaa sokeria kuin parina päivänä, asteittain vähentäen ja vauva alkoi juoda ongelmitta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihanko tosi? Mietinkin että nan ja rintamaito ovat molemmat paljon makeampia. Uskaltaako sitä sokeria lisätä ihan tuollaiselle vauvalle joka ei juuri muuta kuin maitoa ole litkinyt? (anteeksi tyhmä kysymys..) Paljonko laitoit?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat