Vierailija

Siis miten usein vaihdat vaipan? Meillä ei pottailla vielä ollenkaan ja jos eu " ylimääräisiä" kakkoja tule, menee vaippoja vuorokaudessa yleensä 3-4. Miten muilla?

Kommentit (24)

Käytössä yöllä ja satunnaisesti päikkäreillä (jos nukkuu rattaissa.) Muuten ei tarvita, luojan kiitos pottailu on alkanu sujumaan ihan itekseen ku sattu oikee " herkkyyskausi" . Ei tarvinu " väkisin vääntää" . Toki pieniä vahinkoja sattuu yhä, ja se on ok.

Nyt vasta huomaa kuinka jumalattomasti sitä menikää niihin vaippoihin rahaa, tuntuu et sai olla aina ostamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole alkanut vielä pihistämään vaipoissa, vaihdan aamulla, ennen päiväunia, unien jälkeen , ehkä vielä illalla kun ulos mennään ja yöksi eli saldo 5 kpl/päivä.Pottailu näyttää lupaavalta, elokuussa otetaan vaipat pois kerralla yövaippa lukuunottamatta kun jään lomalle, toiv. on lämmintä...

Mennee yövaipan lisäks 2 vaippaa päivällä.vaihdan yleensä ennen päiväunia tai niiden jälkeen. kakkaa usein vaan sen yhden aamukakan yövaippaan. Nykyvaipat on niin hyviä ettei ne edes tunnu märiltä, vaikka oisivat niin painavia ettei jalassa pysy...

Siis lähinnä kiinnosti vaipanvaihtoväli lapsella joka tekee kaikki tarpeensa vaippaan, eikä ole enää pikkuvauva. Sanotaan siis 1-2 vuotias.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat