Vierailija

Kaljaan tms ei meiltä mene rahaa senttiäkään, mutta isäntä vetää vaan röökiä... On koittanut lopettaa moneen kertaan vaan ei onnistu. Vaan minkäs teet? Ei oikein erotakaan tuosta syystä viitsi. En ees tajua mistä se raha tupakkiin aina löytyy, kun tilit on kuivilla ja kukkarossa matti ja postiluukku sylkee perintäkirjeitä.

Kommentit (17)

Totea miehellesi, että yhtä hukkaan menee molempien aika ja rahat. Sun tapas ' poltella rahaa' vaan on terveellisempi :Dps. Joudut pesemään kädet saippualla ' sauhuttelun' jälkeen mutta on se sen arvoista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vannoo vähän väliä siirtyvänsä kokonaan sätkiin tai lopettavansa. Pitää muutamasta päivästä pariin viikkoon ja sitten on taas norttiaski taskussa.

Pahapa sitä on aikuista ja rahansa hankkivaa miestä alkaa mitenkään rajoittamaan. Holhouksen alle saamiseen vaaditaan aika paljon enemmän.

Jonnekkin mistä se on kertakaikkisen hankalasti nostettavissa.t: eräs äskettäin lopettenut, joka aikoo laittaa sen 70,- kuussa tästä edes matkarahastoon.

Ja 6: ei tee niin, mä näen kyllä tiliotteet ja hoidan firman asioita, mutta firman pankkikorttiin mulla ei ole käyttöoikeutta ja sitä voi vinguttaa miinuksillekin, toisin kuin Luojan lahjaa, Visa Electronia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat