Seuraa 

etsin haulla viestejä aiheesta, mutta eipä juuri löytynyt, siis nimenomaan tuosta taapero-mallista. Menin nimittäin semmosen tilaamaan ja poika on nyt 13kk - aika pitkä poika on, mutta nyt luin, että sitä ei alle 2v suositella,ettei kädet puudu tms. Onko jollain kokemusta Taapero repusta näin pienellä?Kiitos jos joku viitsi vastata tähän! :)

Kommentit (1)

Mulle myös myyjä sanoi, että saattaa painaa käsiä jos lapsi on liian lyhyt siihen. Meijän tyttö on nyt 1v5kk ja muistaakseni 79cm eikä paina olkahihnat käsiä.

Jos painais niin siinähän on se vaihtoehto et lapsi pitää käsiä hihnojen alapuolella. Sillon käsillä ei ole niin paljon liikkumavaraa, mutta ei reppu onnex sen takia käyttämättömäx jää, ja kun pituutta tulee lisää niin sitten kädetkin voi olla jo hihnojen yläpuolella.

Kokeilin ostohetkellä myös sitä ns. vauvamallia, joka oli paljon napakampi, mutta heti kun lapsella oli enemmän vaatetta, esim tuulipuku, niin se vauvamalli oli ahtaampi ja lapsi oli vaikeempi saada asettumaan pussiin. Tästä syystä valitsin taaperomallin, että kävis talvellakin talvitamineiden kanssa.Kannattaa ihan rauhassa kokeilla reppua, kun sen saat, että sopiiko, ja jos ei niin ainahan voit palauttaa.Niin, ja tuli vielä sellanen mieleen, että se taapero-malli on 1,5v eteenpäin, ei 2-vuotiaasta. Ja jos teille on mahdollisesti tulossa lisää lapsia niin sillon saattais se vauva-malli olla ehkä parempi, koska siinä pystyy 5kk iästä(muistaakseni) kantamaan jo vauvaa ja sillä pystyy kuitenkin kantamaan taaperoakin ihan hyvin. Meille ei ole suunnitteilla piiiiitkään aikaan perheenlisäystä, joten senkin takia otin taapero-mallin, kun meillä ei vauvaa enää ole, vaan taapero joka kasvaa kohisten.

Jade ja tyty 1v5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat