Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On liikunnallinen,nopea,ketterä ja hoikka. Rakastaa laulamista,piirtämistä,askartelua,uimista. Voisiko tuon ikäinen päästä laulutunneille tai kuoroon? Ai niin,liikkunnasta sen verran,ettei halua olla pää alaspäin. kiitos,jos keksitte jotain.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- joku palloilulaji, esim koris, lentis, jalkapallo. Kaikissa löytyy jo tuon ikäisille tunteja, jotka ovat tosin vielä sellaisia liikuntaleikkikoulumaisia, ja pallon käsittely opitaan siinä sivussa.

eihän tuonikäinen edes tiedä kaikkia mahdollisuuksia. Ratsastus olisi ihanaa,itsekin harrastanut useita vuosia (vuonna yks ja kaks),mutta kallis. onkohan tää pää alaspäin juttu muuten mikä juttu? Alkoi yhtäkkiä jo vauvana. ap

On nyt 13 vuotias ja aivan innoissaan vieläkin. Kallista se tietty on, mutta kehittää motoriikkaa, kärsivällisyyttä, ja tuo mukanaan kavereita, opettaa tuntemaan eläimiä ja liittyy siihen tietysti muutakin kuin se yksi tunti viikossa.

Hevoset pitää hoitaa ennen ja jälkeen tunnin ja tallilla saatta haluta päästä käymään viikollakin. " pitää poissa pahoilta teiltä" ;)

Meillä maksaa 2x440e vuodessa. Ja asutaan Klaukkalassa.

niin sitten saa olla tosi seinäkukkanen treeneissä jne. Valmentajat alkavat myös kytätä syömisiä melko pian, joten aivan selkeästi altistaa syömishäiriöille.Näin oli ainakin 10 v sitten, liekö miksikään muuttunut. On kyllä muuten ihana laji, mutta negatiiviset puolet näin aikuisen kannalta katsottuna turhan massiiviset.T: LAjia vuosikaudet harrastanut, myös syömishäiriöön sairastunut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat