Seuraa 

vai riittääkö pelkkä harjaus aamuin illoin? öljy sottaa vaikka hattu olis ja on vaikee saaha tukasta pois. kariseeko pois jos vaan harjaa? en haluiaisi rapsutella ettei vauvaa satu.

Kommentit (3)

hoitaa ajoissa. Karsta lisääntyy helposti ja paksu kerros karstaa voi koskea (tuntua ikävältä) vauvaa enemmän kuin sen rapsuttelu. Meillä pää öljytty illalla n. tunti ennen kylpyä/suihkua. Karsta pehmenee sopivasti. Sitten tiheällä kammalla olen kammannut päätä myöten, samalla hieman varovasti rapsuttaen. Näin karsta ei pöllyynny hiuksiin vaan lähtee siististi levynä pois. Sitten pesulla pesty tukkakin/pää jos ei kauheasti tukkaa ole :)

Ei kai se mikään pakko sitä öljyä ole käyttää, mutta meillä kyllä autto kun käsitteli pariin kertaan. Pesin aamulla aina sit Avecydillä tytsän hiukset ja hyvin lähti öljykin. Toisaalta tyttö tykkäs kauheesti kun sitä rapsuteltiinkin varovaisesti pois kynnellä..=) En usko, että se karsta ikuisesti päässä pysyy, vaikka ei öljyäisikään eli jos haluat vain harjata niin jatkat vaan sitä. =)Hyvää kesää!t. poppis ja Emiliina 4kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en meinannut aikoinani millään saada meitin vaavin karstaa pois päästä ja pitkillä kynsilläni varovasti aina rapsuttelin,ei tykännyt pahaa,mutta tukkaa lähti..sitten ystäväni kehoitti välillä laittamaan yöksi öljyä päähän ja kevyt lakki päälle,ei kumminkaan varmaan voi helteillä panna lakki päässä nukkumaan..no mutta se auttoi kun muutamia kertoja toistin.apteekista on myös saatavana jotain ainetta millä karstan pitäisi saada lähtemään,neuvolasta kertoivat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat