Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (11)

olen kotiäitinä ja lapsella lyhyt koulumatka mutta jotenkin koen sen mukavammaksi, että saan lapsen tarvittaessa soittamalla kiinni. Tykkää myös jäädä yksin kotiin pieniksi ajoiksi jolloin on hyvä olla oma puhelin.

Näin monestakin syystä:- kännykkäsäteilyn pitkäaikaisvaikutuksista varsinkin lapsiin ei ole juurikaan tutkimustuloksia. Säteilyn ei ole todettu aikuisilla aiheuttavan haittoja, mutta STUK suosittelee olemaan varovainen lasten suhteen.- kännykän käyttöä on syytä rajoittaa koulussa ja kerhoissa, häiritsee opetusta.- kännykkä hajoaa ja katoaa pienellä lapsella helposti- vikasoittoja ja kännykkähäiriköintiä vastaan on helpompi toimia, kun lapsi on hiukkasen isompi.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Xandris:

Lainaus:


Jos lapsi on paljon yksin tai vaikkapa nyt diabeetikko, niin on jo turvallisuuden kannalta hyvä, että hänellä on kännykkä.Meillä ainakin esikoinen menee nyt ohjattuun iltapäiväkerhoon, joten hänet viedään ja tuodaan koulusta kaksi ekaa luokkaa. Koulu- tai kerhoaikana mahdollisista ongelmista kuuluu sanoa opettajalle tai kerho-ohjaajalle.Joten hänellä ei edes ole TARVETTA sille kännykälle.


joka tapauksessa hän tulee/lähtee kotoa niin, että täällä on jompi kumpi kotona. Ei todellakaan tarvitse lyhyelle matkalle kännyä, jos kohta on kotona/koulussa

Jos lapsi on paljon yksin tai vaikkapa nyt diabeetikko, niin on jo turvallisuuden kannalta hyvä, että hänellä on kännykkä.Meillä ainakin esikoinen menee nyt ohjattuun iltapäiväkerhoon, joten hänet viedään ja tuodaan koulusta kaksi ekaa luokkaa. Koulu- tai kerhoaikana mahdollisista ongelmista kuuluu sanoa opettajalle tai kerho-ohjaajalle.Joten hänellä ei edes ole TARVETTA sille kännykälle.Mun mielestä viimmeistään eskarikeväänä on hyvä hankkia niin oppii käyttämäänkin ennen koulua.

Sen on meillä kyllä ihan turvallisuusväline josta on hyötyä sekä lapselle että meille (saa helposti soitettua lapset kotiin pihalta tai kaverin luota ja lapsi taas heti soitettua jos on tapahtunut jotakin).

sen ikäinen on meillä jo ollut ihan pieniä hetkiä yksin kotona, esim. 15 minuuttia. Itse ajattelen, että yksin kotona olevalla pitää olla puhelin käytössään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat