Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan menossa sinne lomailemaan! Paljonko maksaa eläminen ja majoitus? Millainen lomakohde muuten, missä kannattaa käydä?

Kommentit (10)

eli jos olette ihan lomakohteessa, Cannesissa, niin hotellit ja majatalot hyvinkin kalliita. Puoli tuntia esim. sisämaahan löytyy länsi-euroopan halvimmat b&b:t.Ranska on meidän suosikki. Aina päädymme sinne päin. Aina toteamme, että kyllä täällä on halpaa - kunnes löydämme itsemme sikahintaisesta paikasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meitä on reissuun lähdössä minun ja miehen lisäksi lähes 2v. poika ja 4v. tyttö eli sellainen lapsiperheelle soveltu majapaikka pitäisi löytyä..ja tietysti mielellään edullisesti :)

Kiitos jos osaat antaa vinkkejä!

Hintatasosta sen verran ettei se nyt niin paha ole. Nizzan kukkuloilta saa ostaa ihanan huvilan hyvällä merimaisemalla keskiespoolaisen rivarikopin hinnalla.

paikasta sen verran, että Marseillen seutu kandee kiertää. Siellä on paljon siirtolaisia ja epämääräistä. Autoja häviää paljon. Nizzaan kohden aluen parantuu.

Suosittelen tosi paljon seutua Nimes, Arlon, Avignon etc. Historian siipien havinaa. Vanha linnoitus Carcassone on hieno. Mutta nämä eivät ole ihan rannikon tuntumassa.

motelleja/hotelleja ja sitten luksus on tosi luksusta ja kallista. ravintoloissa paljon eri hintaisia, jos ihan rannalla tai muuten loistopaikalla on hinnat kalliita, sijainnista joutuu maksamaan. pienissä kylissä voi syödä viihtyisissä paikoissa edullisesti ja hyvin.t. siellä 10 vuotta lähes joka kesä lomaillut

Se on ranskalaisten oma lomakohde. Hyvät pitkät hiekkarannat ja hintataso paljon halvempi kuin Cannesissa, Nizzassa tai muissa vastaavissa. Siellä on myös hyvin huoneistoja vuokrattavana. Olen ollut kahteen otteeseen ja voin vilpittömästi suositella.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat