Vierailija

.

Kommentit (18)

on parasetamoolin ja kodeiinin yhdiste, eli tujumpaa kamaa.

Edes parasetamolin kanssa ei suositella alkoholia ei edes sen ottamista krapulapäivänä, koska parasetamoli on maksamyrkky ja yhteisvaikutus voi olla kurja maksankannalta. Ja sitten on tietysti kodeiini siihen lisänä joka on opiaatti eli niinkuin morffiinin kaltainen aine.Joten no kaljoille jollei sitten ole ihan alkoholitonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muutta saako panacodia ilman reseptiä.Itse ainakin otan kaljaa ihan rentoutuneesti niin, minkä tahansa särkyllääkkeen, rauhoittavan tai mielialalääkkeen kanssa.Ei yhteen kaljaa kukaan kuole, eli mikä lääke pohjalla tahansa. Kylle se kerrotaan kissan kokoisilla kirjaimilla jos se on tappavaa.Eka kaljan jälkeen voi siten ottaa lisää, jos siltä tuntuu, omaa kroppaa saa kuunnella.

4.4 Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimetVarovaisuutta on noudatettava akuutissa keuhkoastmassa. Alkoholin samanaikaista käyttöä on vältettävä. Kodeiinia sisältäviä valmisteita ei tule määrätä potilaille, joilla on taipumusta keskushermostoon vaikuttavien aineiden väärinkäyttöön. Parasetamolin yliannostuksen seurauksena voi maksan konjugaatiokyky kyllästyä, jolloin suuri osa annoksesta metaboloituu oksidaation kautta (muuttuu hapetuksen kautta) reaktiiviseksi metaboliitiksi, joka glutationivarastojen tyhjentyessä jää vapaaksi ja sitoutuu kovalentisti maksasoluihin aiheuttaen kudosnekroosia. Maksavaurion kliiniset oireet ilmaantuvat tavallisesti vasta parin vuorokauden kuluttua. Tästä johtuen on erittäin tärkeää, että myrkytyshoito aloitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin ylisuurten annosten aiheuttama maksavaurio voidaan estää tai rajoittaa.Panacodia tulee käyttää varoen potilailla, joilla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta.

4.6).

Järkeä voi käyttää. Ottaako keskushermostoon vaikuttavan lääkkeen kanssa alkoholia vai ei. Eipä tulisi mieleenkään. Rauhoittava lääke ja alkoholi yhdessä voi myös olla tappava.

Panacodin kodeiini muuttuu elimistössä osittain morfiiniksi. Ei varmaan kukaan ketjun vastaajista edes pohtisi kysymystä "voinko ottaa morfiinin kanssa kaljaa?"Toisaalta esim. narkkareista osa vetää vaikka mitä mömmöjä sekaisin, osa elää jopa pitkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat