Vierailija

Sellaisen, jonka karisma loistaa kauaksi ( ei silti narsisti)?

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmaan vaihtelevilla tavoilla... Mutta esimerkiksi niin, että yrittää ajatella juoruajista niin, että juoruajat (ilkeämieliset sellaiset) ovat jotenkin vaurioituneita tapauksia, koska onhan se niin, että suht tasapainoinen ja hyväsydäminen ihminen ei koe tarvetta juoruilla muista ihmisistä.

Ja se ei taas tarkoita sitä, että pitäisi olla jotenkin " seuraihminen" ja kovakin " sosiaalinen pelailija" . Pakko sanoa, että oman kokemukseni mukaan juuri ne " sosiaalisimmat" ovat joskus juuri niitä vähemmän fiksuja. Että tyhjät tynnyrit ja niin edespäin...

Todella älykkäät ihmiset on (ainakin minun tuttavapiirissäni) aikamoisia ääliöitä sosiaalisissa tilanteissa. Toisaalta keskivertoisen älyn omaavat ovat ns. nokkelia ja seurallisia ja hyväkäytöksisiä.

nro 5 :lle vastaan

T. apPs. nro 2- tosi hyviä pointteja-nykyään on " OMAKEHULOISTAA" narsismi muotia- mutta se ei ole fiksua käytöstä...

Ja kyllä minun mielestäni fiksulla ihmisellä on ainakin aimo annos ns. tervettä järkeä, toimiva omatunto ja sydämen sivistystä, vaikkei olisi kovin pitkälle lukenutkaan. Ei ole välttämättä kiinni koulutuksen tasosta yms.

hetkauta jos muut puhuvat hänestä selän takana pahaa. Fiksu ihminen tietää myös omat heikkoutensa ja antaa itselleen ne sekä mokansa anteeksi. Fiksu ihminen poistuu paikalta jos aletaan haukkua selän takana jotain poissaolevaa ihmistä jne.

symppis, joka osaa keskustella hivenen asiasta kuin asiasta, mutta ei välitä mistään niin paljon, että kiivastuisi; ei ärsyynny kenestäkään, eikä ärsytä ketään; ehkä siis hivenen keskinkertainen -toisin sanoen juuri se positiivinen tiimipeluri, jota nykyisin työpaikkailmoituksilla haetaan.

Ja miten nyt kehuihin luonnollisesti suhtaudutaan; vaikkapa kiittämällä, jos kehut olivat oikeutettuja ja aitoja. Ei varmaan ainakaan tarvitse ruveta vähättelemään itseään kovaan ääneen ja vuolaasti, niinkuin jotkut tekevät kehuja saadessaan.

karisma loistaa kauaksi. Eli ei kai tarkoittanut varsinaista kirjaviisautta tms. älykkyyttä.Ap:n tarkoittama ihminen on mielestäni sellainen joka ajattelee omilla aivoillaan, omaa omia mielipiteitä eikä niele valmiiksi pureskeltuja ajatuksia. Miettii syy seuraus suhteita ja asioiden taustoja. Miksi jokin on oikeasti kuten on.

No lue tuo alku. :DSiltä nämä määritelmät kuulostavat - nöyrä uurtaja, joka omasta hyvyydestään tietoisena, mutta ei sitä koskaan esiin tuovana kykenee yhteistyöhön kaikkien kanssa.24

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat