Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis ihan tyhmä kysymys. Meillä esikoisen kylpyamme on edelleen kovassa käytössä, kun käydään saunassa. Tosin nyt kesällä esikoinen ei varmaan kauheasti käytä ammetta, kun voi polskutella pihalla kahluualtaassa. Esikoisen kanssa kylpyamme olikin sitten ihottumien takia aika turha n 4kk:n iästä eteenpäin, kun oli parempi vain suihkutella ja ruesi käyttämään ammetta vasta paljon isompana. Jotenkin ei tunnu kivalta ajatus, että aivan vastasyntynyt ja pihassa möyrynnyt esikoinen jakaisivat ammen. Joten onko ihan hullua ostaa vauvalle oma?

Kommentit (6)

joten ostimme toisen ammeen koska esikoinen vielä käytti omaansa. Nuorempi käytti omaansa vasta n.8kk eteenpäin kosk ei pitänyt kylpemisestä. Hygieniasyistä en ostaisi uutta,voihan sitä pestä vähän ahkerammin.

Minäkään en näe mitään järkeä ostaa kaikille lapsille omat ammet. Ja voihan lapset pestä suihkussa ENNEN kun menevät ammeeseen jos ovat niin likaisia.

Meillä 3v10kk ja 2v1kk ovat ammeessa samaan aikaan, aina. Jos laitan lapset eri aikaan kylpyyn, sotahan siitä tulee kun haluavat samaan ammeeseen leikkimään.

Kuopus 2kk käy ammeessa yksin.. =o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä taapero 1,9v ja vaavi 7kk ja samassa ammeessa käydään ja usein istuvat ja leikkivät siellä yhdessä :o) muistan kun itse olin pieni,niin ängettiin samaan kylpyammeeseen siskon ja serkun kanssa ja hauskaa oli,vaikkakin ahdasta..tuntuvat nuo muxut jakavan muutakin kuin ammeen,,esikoinen saa tutin enää öisin,niin kiusaus on välillä suuri kun vaavilla tutti suussa...ja kun annan vaaville ruokaa ja jos vaan taapero saa lautasen käsiinsä,niin takuulla maistaa,että millasta ruokaa se pieni syö..

Eipä käynyt mielessäkään ostaa uutta ammetta vauvalle siksi, että esikoinen olisi jotenkin liian likainen. Tokihan sen ammeen saa pestyä kylpijöiden välillä.Tosin meillä on kyllä riittänyt ihan huuhtelu, itse en muutenkaan kannata liikaa hygieenisyyttä. Ainoa syy uuden ammeen hankintaan olisi voinut olla se, että molemmat kylpijät tarvitsee yhtä aikaa ammetta.Meillä vauva kävi alkuun aika usein vain suihkussa, jotenkin oli kätevämpää pestä vauva niin. Nyt kun osaa jo istua, niin kiva laittaa ammeeseen polskimaan. Useimmiten istuvat esikoisen kanssa yhtä aikaa ammeessa, eikä siksikään ole kahta tarvittu (esikoinen oikein pyytää saada vauvan kylpyyn kanssaan).

No, meillä kyllä amme jaetaan. ei tulisi mieleenikään ostaa useampaa. Toinen käy ensin ja sitten toinen. Ikäeroa on 2,5vuotta. Toinen nyt 3v ja toinen 8kk. Hygienian en ole ajatellut kärsivän ja haluan lapsien oppivan jakamaan paljon erilaisia asioita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat