Vierailija

Meidän mökille juoksentelee silloin tällöin dalmatialainen. Syö ruoat kuistilta... Lähialueiden talot eikä mökit tunnista koiraa omakseen. Eikä sillä taida olla pantaa.Mitenköhän tuosta koirasta pääsisi eroon? Olen ajatellut houkutella ruoalla saunaan ja sulkea sinne, soittaa poliisille. Vai kenelle?Kommentit (9)

Jos se sitten tulee, mistä löydän löytöeläinkodin, kenelle soitan, tuleeko joku hakemaan?Mökkimme on Nastolassa. Siksi muuten tätä kirjoitan, kun juuri Nastolassa se koira raateli sen 6 v tytön...

Eli kovin tuttavalliseksi en ala, vaikka kyllä ystävällisen koiran luulen tunnistavani.En usko, että koira on karannut pitkäksi aikaa. Se tulee ja menee. On ilmiselvästi koti jossain. Haistaa, kun olemme savustaneet kalan ja syö sitten sen ruotoja myöten... Eli se on meille pain in the neck.Eli ei siitä mitään ilmoituksia ole tehty, koska kyseessä ei ole karkulainen. Omituista on, ettei kukaan lähitienoolla tiedä koirasta mitään.Mietin vain, milloinkohan se poliisi sitten hakee sen koiran. En haluaisi sitä montaa tuntia pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

saattaneet saada jo ilmoituksen kadonneesta koirasta. kokeile ruualla houkuttelua tai sitten innostat muuten tulemana luokse, kehut, kyyristyt ja ojennat käden. Kai osaat " lukea" jonkin verran koiraa, että tiedät miten lähestyä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat