Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (28)

Mitä näkyy minun perheelleni. Saako mieheni uutta työpaikka, kun on kovasti kyllästynyt nykyiseen. Entä näkyykö muuttoa OMAAN kotiin, mistä haaveilen tai asumista ulkomailla lähivuosina.Kiitos sinulle

Pahimmat karikot ovat takanapäin, mutta joudut tekemään vielä lujasti töitä asioiden eteen. Elämä helpottaa suuresti ensi vuoden keväällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

komean urheilijan joka kiinnostui minusta. Päästänkö elämäni tilaisuuden käsistäni jos en koskaan lähde tämän kanssa ulos? Minulla on jo oma ihana mies jota rakastan!

Oikeastaan minua kiinnostaisi myös se, onko miehelläni mahdollisuus saada ulkomailta työpaikka, jota hän on hakemassa.Ymmärrän, ellet vastaa enää tähän jatkokysymykseeni!

Mielelläni kuulisin mintä tuleva kesä ja loppuvuosi tuo tullessaan. Olen töissä käyvä, opiskeleva suurperheen äiti ja takana erittäin rankka vuosi.

ette kai oo tosissanne, naiset?? Näkijä, just joo!! Kasvakaa, toi on ihan 7-vuotiaitten hommaa! Toisaalta, ehkä se leikkiminen pitää nuorena....Mä näen että jokainen teistä (meistä...) tarttis sisältöä elämäänsä ku tämmösiä alotuksia tulee....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat