Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Yleensä kyseessä on ihmiset, joille itselleen on tärkeää että saa annettua jotain jolla voi kehuskella tai kytätä että käyttääkö lahjan saaja lahjaansa. Ahdistavaa! Mun mielestä pitäisi olla ihan ok jos lahjaksi haluaa rahaa, mitä valiuttamista siinä on. Esim. meillä kummit vastoin nimenomaista pyyntöäni alkoivat keräilla kahden vuoden ikäiselle pojallemme hopealusikkasarjaa. Haloo!!! Meillä on hopea-aterimia jo nyt pilvin pimein, ja nykyisetkin täysin turhia. oikeasti voisi kysyä että haluttaisko jotain tarpeellista tai rahaa esim. muskarimaksuihin. Tää on just tätä että pitää päästä lahjan muodossa pätemään ja toteuttamaan omia mielihalujaan.

Kommentit (2)

Esimerkiksi nyt meillä on se tilanne, että olemme saaneet kutsun häihin, joissa pariskunta toivoo rahaa. Ko. pari on _todella hyvin toimeentulevia_ - kummallakin on työt, joiden kuukausipalkka on yli 5000 e. Me puolestamme elämme juuri nyt hyvin tiukilla, joudumme tosiaan miettimään mitä syömme, jotta selviämme. Kuinka he siis edes kehtaavat pyytää rahaa MEILTÄ??? En todellakaan vie tuolle parille rahalahjaa - en pystyisi antamaan soveliasta summaa, vaan hankin edullisesti lahjan, jota ei uskoisi edullisesti saavan.

on ihan turha ostaa mitään krääsää edullisesti kun voivat helutessaan ostaa itsekin. Roskiin vaan menee. rahaa annetaan sen mukaisesti miten sitä haluaa antaa tai ei välttämättä ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat