Vierailija

Eli mua kiinnostaa sellanen, että jos on khh alakerrassa ja makuuhuoneita yläkerrassa, niin missä säilytätte lakanat?Onko niillä paikka khh:ssa vai jossain yläkerran makkarissa? Mikä on käytännöllisintä?

Kommentit (4)

khh:ssa on liinavaatekaappi. Siellä säilytetään lakanoita ja pyyhkeitä. Minusta taasen on hyvä näin, kuivausrummusta saa lakanat suoraan kaappiin ja likaisia viedessä khh:seen nappaan puhtaat kaapista mukaan.mutta jokunen aika sitten ostimme makuuhuoneeseen sängyn päätyyn sellaisen kannellisen lipaston, missä lakanat nyt ovat (siihen päälle saa myös kätevästi päiväpeiton yön ajaksi). Minusta parempi näin että lakanat ovat siellä missä sänkykin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


khh:ssa on liinavaatekaappi. Siellä säilytetään lakanoita ja pyyhkeitä. Minusta taasen on hyvä näin, kuivausrummusta saa lakanat suoraan kaappiin ja likaisia viedessä khh:seen nappaan puhtaat kaapista mukaan.


Likaiset on kuitenkin vietävä pyykkiin, joten samalla nappaa ne puhtaat mukaan.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat