Seuraa 

Tilasimme juuri keittiömme ja päättämättä on enää lattian ja välitilan kaakelit. Mitä värejä ehdottaisitte seuraavanlaiseen keittiöön?Kaapinovet valkoiset korkeakiiltoiset. Vetimet " kulmikkaat" , rosteria. Pöytätaso vaaleahkoa pähkinälaminaattia. Koneet rosteria. Keittiössä on iso ikkuna, mutta talon pimeällä puolella, joten valoa tarvitaan.Keittiö on siis itsessään melko neutraali, tuohon sopivat vaikka mitkä värit :) Itselläni on muutamia ideoita, mutta haluaisin myös kuulla muiden näkemyksiä siitä mikä olisi kivan näköistä!

Kommentit (4)

Keittiön lattiaan tulee suurta lähinnä toffeen väristä laattaa (elävä pinta), sopii tosi kauniisti pähkinätason kanssa. Välitilaan limen väristä mosaiikkikaakelia. Hienoa tulee, vaikka itse sanonkin ;)Kiitos ehdotuksista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sillä puolella keittiötä missä on liesi ja vesipiste, taso on kokonaan rosteria. Pähkinän osuus keittiössä ei siis ole kovin vallitseva. Rosteria ja valkoista on enemmän.

Pitääkö välitilan olla ehdottomasti laattaa? Entäs ohuemmasta laminaatista se välitila pähkinän ruskea vai mikä teillä nyt olikaan, tai rosterivälitila? Esim. kalustetukun sivuilla on minusta kivasti laitettuja välitiloja. Tai sitten tummanruskeaa laattaa? Jos väriä halua, niin entäs oranssiin vivahtava?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat