Vierailija

Asumme vanhassa talossa (rak. 1930) emmekä ole halunneet asentaa kamalia lastulevyhökötyksiä huoneita rumentamaan. Monet vieraat ja sukulaiset jaksavat tätä kummastella kun ei ole paljoa sitä kaappitilaa. Itse asiassa jopa purimme pois edellsen omistajan asennuttamat jättikaapit. Meillä on yksi vaatehuone ja makuuhuoneissa pienet jaloillaan seisovat kaapit ja kauniita lipastoja joihin mahtuu liinavaatteet ja pienet vaatekappaleet sukat alkkarit rintsikat. Kyllästyttää tuo hämmästely eii se nyt mikään laki ole kuinka paljon on oltava kämpässä kaappitilaa.

Kommentit (5)

Ehkä hämmästelyyn täytyy vain tottua ;) Ei kyse varmaankaan ole siitä, että sitä ajatellaan " vääränä" ratkaisuna, vaan todella erilaisena.

Itsekin tykkäisin vaatehuoneideasta, mutta tässä asunnossa ei ole oikein mahdollisuuksia sellaiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikissa huoneissa ei koskaan ole ollutkaan ja ite ollaan purettu monta kaappia pois. Omilla jaloillaan olevia kaappeja on, ja ne on tosi kätsyjä, jos haluaa huoneen järjestystä vaikka muuttaa... kiinteet kaapithan on aina siinä missä on...

eikä yhtään kiinteää kaappia, hyi sellaiset! Olemme ostaneet kuhunkin huoneeseen sellaiset seisovat kaapit massiivipuusta, jotka ovat ko. huoneen sisustukseen sopineet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat