Vierailija


Poika (3v.) aivan yllättäen viime perjantaina oksensi sänkynsä täyteen. Olo parani sitten loppuyöksi, mutta seuraavana päivänä ruoka ei maistunut ja kakka oli löysää.Pari päivää sitten sujui ihan ok mutta sitten su-iltana oksensi taas kaaressa oikein kunnolla. Nyt eilen ja tänään ruokahalu ollut tosi heikko ja kakka edelleen löysähkö. Pieniäkin määriä kun syö niin tulee yökkö olo, välillä pieni oksu saattaa valua suusta.Tämä ei minusta näytä ollenkaan tavalliselta mahataudilta kun on näinkin kauan kestänyt...Eikös se yleensä mene ohi 1-2 päivässä?

Muuten poika on pirteä ja hyväntuulinen, eikä kuumetta ole.Onkos liikkeellä kenties joku pahemmanlaatuinen mahapöpö, tietääkö joku mikä pojalla voisi olla?

Kommentit (10)

Jollekkin ruoka-aineelle...Meillä kaura-allergia ilmeni oksenteluna. Ja vasta kun lapsi oksensi heti puuron perään tajusin mistä johtuu ja oksentelua oli kestänyt viikon siihen menessä.

paljon kaikenlaisia pöpöjä liikkeellä.Mahataudit voi kestää tosi kauan, jos selvästi oksensi niin en usko mihinkään allergiaan.Meillä ollut parikin tautia tänä keväänä koko perheellä. Lapsilla kestänyt kevyesti 4-5 päivää. Toinen ei koko aikana syönyt oikeastaan mitään, toinen sentään jotain. Eka päivänä oksennettiin, sitten uudestaan 3. päivänä.Maito ei meillä pysynyt oikein sisällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuulostaa just samalta kuin meillä. Voi olla noroakin? Tosin jos kukaan muu teistä ei ole sairastanut niin tuskin on.Katso että lapsi juo. Paranee varmasti, kuivuminen on ainoa todellinen vaara.

Lauantaina oksensi päivällä kerran ja oli ok su-iltaan saakka ja ajattelin että säikähdyksellä selvittiin, mutta sitten alkoi ripuli oksentelu. Oksenteli alkuunkin suht harvakseen (muutaman tunnin välein), mutta ripulikakkaa tuli pahimmillaan vartin välein...Yhden päivän pidin nestepaastolla, kun noin tunnin päästä ruoasta (mikä sinänsä maistui yllättävän hyvin) tuli kaikki pihalle. Oksentelu harveni niin, että muutaman päivän oksensi pari kertaa päivässä. Ripuli kesti vajaan viikon.Vanhemmilla pukkasi saman pöpön molemmille liki samalla kellonlyömällä su-iltana - onneksi on kaksi vessaa kun molemmat istuivat vati sylissä pöntöllä ja molemmista päistä suihkusi koko yön liki tauotta...

Sillehän on tunnusomaista taudin kaksivaiheisuus: siinä vaiheessa kun taudin luulee jo olevan ohi, se alkaa uudestaan. Ruokahalu saattaa kadota lapsilta mahataudissa päiväkausiksi. Ei ole vaarallista, kunhan juo tarpeeksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat