Vierailija

Kävimme katselemassa Lielahden Pohtolaan rakennettua omakotialuetta,kun siellä on yksi talo myynnissä,ja olihan aikamoinen järkytys! Isoja,rumia 2- kerroksisia taloja mallia " pitkä ja kapea" vieri vieressä älyttömän pienillä tonteilla,siis oikeasti liioittelematta talojen seinien välimatka naapuriin ei ylitä varmasti 5 metriä!Talot eivät kuitenkaan ole mitään kytkettyjä as. oy taloja,vaan ihan omakotitaloja,mutta miksi noin kauniille alueelle on tehty tuollainen infrastruktuuri,yleensä kuitenkin tuollainen uusi alue uusine taloineen on viehättävä.En ymmärrä,ja jäävät kyllä kaupatkin tekemättä.

Kommentit (3)

Mä luulin esin kun sinne alettiin rakentamaan että niistä tulee jotain pikku teollisuushalleja,mut mies valaisi että ihan omakotitaloja:)) Ne on (en ole ihan varma) kaupungin vuokratontteja. Mukavahan se siellä suon päällä on asustella,eivät ole varmaan vielä kokeneet sitä mukavaa sumua aamuisin kun eteensä ei näe:) Niin ja läheisistä kerrostaloista näkee ikkunoista sisään jos ei pidä koko ajan verhoja kiinni,mukavaa varmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

omakotitaloalueet. käväse Ylöjärven puolella Asuntilassa, meikä sai siellä lievän paniikkikohtauksen. Karseeta, ei puita, kaikki talot samanlaisia PASTELLINVÄRISIÄ, vieläkin käy väristykset läpi kun muistelee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat