Seuraa 

Mitä mieltä olette tytölle nimestä Aamu ja pojalle Silver?

Kommentit (9)

Eivät ne nyt mahdottomilta kuulosta, mutta itse en pidä oikein kummastakaan nimestä. Aamu ei ole sellainen merkitysnimi, että siitä tulisi minulla mieleen positiivinen tai kaunis mielikuva, mutta moni on varmaan ihan toista mieltä. Silver ei tunnu yhtään suomalaiselta nimeltä, vaikka sen merkitys onkin ihan kiva. Englanninkielisellä se olisi ihan ok.

Aamu on ihan ok nimi, tuttu salkkareista =), joten siihen on korva tottunut, ehkei ihan omaan makuuni,Silver kuullostaa ihan ok:lta myös, mutta toisaalta käännös . . kukapa haluaisi olla kakkonen . . . .Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleensa tykkaan merkitysnimista mutta en aamusta...mitas jos tytosta tuleekin aamu-uninen joka vihaa aamuja?! Silver-nimea en ole koskaan ennen kuullut ja vahvin assosiaatio on John Silver eli kuuluisa merirosvo!

Aamu on kaunis ja pehmeä nimi. Tykkään kovasti.Silver taas löytyy virolaisesta kalenterista ja tulee Sylvesteristä. Silveristä tulee jotenkin liikaa mieleen hopea. Mutta jos tykkäätte nimestä, niin miten olisi myös samaisesta kalenterista löytyvä Silvar? Se kuulostaa neutraalilta ja kiinnostavalta.

Enpä tunne ketään englanninkielistä poikaa nimeltä Silver, mutta ainakin yhden virolaisen pojan tiedän. On siellä ilmeisesti yleisempikin.Minusta Aamu ja Silver ovat jotenkin eri paria.Aamussa ei ole nimenä kyllä mitään vikaa. Ainakaan mitään negatiivista merkitystä en sille löydä.

ja hyvä pari! Erilaisuus minusta plussaa! Voisivat hyvin olla sisarukset.

Söpöt nimet. Aamu ollut aina suosikkejani ja Silver on reipas pirteä " tämän ajan" nimeltä kuulostava. Kuin Oliver jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat