Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla on juuri 3v. täyttäneet kaksospojat, jotka ovat tosi vilkkaat. Tuntuu, että arki ei helpota yhtään. Pojat tekevät kaikki mahdolliset pahat ja monta kertaa päivässä. Pissat ja kakat tulevat edelleen housuun. Pissalla käynti onnistuu, jos itse huolehdin kokoajan tunnin välein vessaan. Siltikin voi tulla housuun, kun tappelemme vessaan menosta. Ei auta hyvällä eikä pahalla. Kakkaaminen on täysin tiedostettua toimintaa. Mennään tiettyyn paikkaan ja sinne. Sitten tullaan aurinkoisesti hymyillen kertoon, että kakka tuli housuun. Ruokailu vaatii välillä täyttä temppuilua. Yhteisiä leikkejä on tosi vähän. Monesti päivä menee pelkästään koheltaessa. Ulkona ollessamme sujuu paremmin. Mutta entä kun pitäisi tehdä edes vähän niitä kotitöitäkin (olen työttämänä, siksi kotona). Tuntuu, että tuon ikäisten pitäisi jo edes vähän osata olla keskenäänkin ja keskittyä johonkin leikkiin. Olenko täysin väärässä? Julkisilla paikoilla poikien kanssa käyminen on lähes mahdotomta, he karkailevat jatkuvasti. Leikkipuistossakin käymme vain läheisen päiväkodin aidatulla pihalla päiväkodin sulkemisen jälkeen. Muuten se on täysin kaaosta. Olenko täysin epäonnistunut äitinä vai missä vika? Kuria meillä pidetään ja pojilla on omat jäähypaikat, jos ei muuten mene periile. Siellä sitä istutaankin aika usein. Halausta ja rakkautta jaamme molemnmat heille parhaan kykymme mukaan. Voisko joku auttaa, olen oikeasti hukassa.

Kommentit (5)

Työelämään on tarkoitus palata syksyllä. Jos ei oman alan töitä löydy, niin miehen firmaan sitten. Päiväkotipaikka saatiin syyskuun alusta, mutta samassa ryhmässä. Nyt on sitten jaksamista vielä monessa kuukaudessa. Tuntuu niin pahalta, kun on vaikea nauttia näistä viimeisistä ajoista kotona. Enempää lapsia meille ei tule.

Koitan siis vaan jaksaa! Halauksia kaikille, jotka viitsivät vastata!

kuulostaa jotenkin ihmeen tutulta... Kaverillani on 2-vuotiaat kaksostytöt ja ne on myös tooooosi villejä. Monesti tämä kaverini ei uskalla lähteä julkisiin paikkoihin tyttöjensä kanssa, kun pelkää että menee vaan pelkäksi riehumiseksi. Ja yleensä kun ovat olleet kylässä tai muuta, pyytää anteeksi lastensa käytöstä, vaikkei se toki hänen vikansa ole. Raukkaudella ja kurilla kasvattaa lapsensa. Mikä lie sitten vikana, jotenkin nuo kaksoset tuntuvat toisiaan yllyttävän, oikeasti ihan kuin niillä olisi salaliitto keskenään, " tehdään isin ja äidin elämästä mahdollisimman vaikeaa" , vaikkei nyt noin pienet lapset vielä sellaista osaa edes ajatella. Mutta hurjalta kuulostaa tuo teidän meno... En osaa sen kummemmin auttaa, voimia vain toivotan. Ja muistutan, että ette varmasti ole ainoat joilla on tuollaista, eikä se teidän vikanne välttämättä ole. Jaksamista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lohduttaudu sillä, että ovat varmasti terveitä lapsia kun jaksavat noin paljon :) Olekto palaamassa työelämään? Voisi tehdä hyvää sinulle ja lapsille!Ja ei tosiaankaan kuullosta että olet epäonnistunut äitinä. SInulla on vain tuplahaaste turbona :D

myötätuntoni sinulle!!

Voisin kyllä ehkä ajatella myös tuota päiväkotia, ovat jo sen verran vanhoja että pärjäävät siellä. Lisäksi siellä tulee rutiinit (pissa kakka yms.) ja tuo erottaminen voi olla hyväksi (jos ne leikit sitten kehittyy kotona kun huomaavat että hei, veli ei katoakaan mihinkään kotoa ja siellä muutkin leikkivät.. ) jos on liian vähän virikkeitä ja aika heillä kuluu tuohon äidin kuluttamiseen..

Hienosti olet jaksanut!! Tsemppiä, ota niskasta itseäsi kiinni ja anna palaa!! :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat