Vierailija

Minun pitäsi kaivaa ylös seitsemän omaa vanhaa marjapensasta enkä saa aikaiseksi.

Kommentit (15)

Meidän omakotitalon pihalta, läheltä rajaa mutta meidän puolelta kaivoi Pionin. Etunimi alkaa S:llä. Kerta kaikkiaan ilkeä ja veemäinen ihminen!

Ja herneet, nauriit ja porkkanat syö jänikset alta aikayksikön ja terävät hampaat tekee ihan "veitsellä leikatun" jäljen.On se tietenkin voinut olla ihminenkin, mutta hyvin erikoinen sellainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jatkanpa vielä, ikkunasta näin kun ohikulkija antoi koiransa tulla kusemaan meidän pihalle. Ojanpenkkaan ymmärrän eikä haittaa vaikka paskantaisi sinne, mutta ojan yli hyppäsi ja nurmikolle kusaisi. Voi perkele. Omistaja ei edes yrittänyt kieltää. En ole eläintenvihaaja ja meilläkin on koira, mutta en päästä sitä toisten pihoille tarpeilleen.

Haittasivat kuulemma heidän näköalaansa ( meidän nurmialueelle ). Raparperit istuttivat omaan pihaansa, meillehän siitä ei ole kuulemma haittaa koska raparperi leviää niin nopeasti. Lisäksi ovat katkoneet pensasaitamme taimia, koska muuten eivät näkisi meidän pihalle. Lasten uima-altaan ovat rikkoneet, koska lapset mekastavat kauniina kesäpäivinä niin, ettei heidän nuorisonsa kuule musiikkiaan ulkona. Poliisi tutkii.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat