Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on ensimmäisellä ICSI:llä ja eka solulla 10/05 syntynyt tyttö ja nyt on alkaneet ajatukset pyöriä toisen vauvan toivossa.

Pakkaseen jäi 5 alkiota, joista olisi tarkoitus toista yrittää. Kysymys kuuluukin, että miten tämä toinen kerta tapahtuu? Joudunko piikittelemään itseeni taas jotain homoonia tai syömään jotain homoonilääkitystä? Kuukautiset eivät ole täysin säännölliset, mutta kierrosta on kuitenkin tullut säännöllisempi synnytyksen jälkeen. Kuinka pitkä prosessi ennen pas alkion siirtämistä on? Muita juttuja? Lähete pitää varmasti pyytää oman paikkakunnan naistenpoliklinikalta? Onko siellä ennen siirtoa jotain kontrollikäyntejä?

Paljon pyörii kysymyksiä mielessä, mutta nämä nyt ainakin päällimmäisenä.

Toivottavasti joku osaa edes jonkin verran vastailla.-Pepca-

Kommentit (1)

En osaa kertoa lääkkeellisestä PAS:sta, kun en ole sitä itse kokenut. Meillä siis pakastealkiot siirretty oman kierron mukaan. Lähete piti olla ja gyn.tarkastus tehty ennen uutta kierrosta. Meilläkin siis ensimmäiset PAS-alkuiset syntyneet -05 ja nyt toinen raskaus menossa. Saman IVF:n alkioita.Kiertopäivä 11 tehtiin ultra ja sen jälkeen tikuttelin ovista. Heti, kun sen bongasin soitin hoitopaikkaan ja sain siirto ajan. Ainoastaan sitten ei olisi onnistunut, jos olisi siirto osunut viikonlopulle, mutta näin ei onneksi käynyt. Sittenpä vain lugejen voimalla piinailemaan. Kuulostaa näin jälkikäteen tosi yksinkertaiselta...Jonkin verran nuo lähete ja muut asiat taitavat vaihdella paikasta riippuen, joten kannattaa ehkää soitella sinne omaan hoitopaikkaan!Tsemppiä tulevalle hoitokierrokselle!Peerit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat