Vierailija

Kommentit (21)

oli korjausoperaation aikana. Potiaalla oli epämääräiset elimet, miesmäinen mikropenis ja naismainen vagina, mutta ei mitään sisäisiä sukupuolielimiä. Lääkärit rakensivat peniksen normalimmaksi kudossiirroilla ja kiinnittivät päähän sen potilaan oman terskan, että hemotus olisi normaalimpi (käsivarren iho ei ole kovin kiva materiaali sukuelimeksi...). Mikropenis irroitettiin ja ommeltiin ranteeseen kiinni rakennuspuuhan ajaksi, että verenkierto ja muu saatiin toimimaan ja kudos pysyi elossa. Olisi kiva tietää, tuliko tuosta edes jollain lailla (hm...;) kalua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä tehdä elimellä, jota ei voi edes käyttää normaalisti???Terve nuorimies, kun lähtee peniksen pidennysleikkaukseen kuten opiskelija dokumentissa, niin eikö se kerro kuinka ulkonäkökeskeinen nykymaailma on?!

Halusi järkyttää, olla erikoinen jne. Tuntui tietävän mitä teki ja halusi, ja oli valmis hyväksymään hinnan. Ei mitenkään sairaan tai häiriintyneen tuntoinen tyyppi, vaan kuulosti ihymiseltä, jolla on vahva kiinnostus ja intohimo hyvin erikoiseen juttuun...Eihän sitä voi ymmärtää järjellä, mutta jos kerran tuo tuntuu niin tärkeältä, että siihen on valmis, siitä vaan. Omapahan on mulkkunsa.

ehdottomasti järkyttävin " dokumentissa" oli se mies, joka oli laitattanut silikonia niin paljon värkkeihinsä, että ne näyttivät enää epämääräiseltä köntiltä lihaa.Eihän se mies enää voinut tehdäkään sukupuolielimillään sitä, mitä niillä biologisesti pitäisi pystyä tekemään. Ei voinut virtsata normaalisti, ei harrastaa penetroivaa seksiä enkä usko että oikein minkään muunkaanlaista.

Jos haluaa tuollaisen kasvannaisen roikkumaan jalkoväliinsä, pitää ola tosi pahasti häiriintynyt. En ymmärrä, miten on mahdollista, että joku lääkäri suostuu tuollaiseen. No, Jenkeissä taitaa rahalla saada mitä vaan.

Nekin naiset, joka laittavat viiden litran silikonirinnat ovat ihan pimeitä, mutta tuo oli kyllä vielä pimeämpi.

En ihmettele et vaivas ja ei kelvannut ittelleen. Mut pidebnnys ihna älytön juttu. Ei voi muuta kuin sanoa, et mun miehellä täydellinen penis. Löi dokkarissa olleet ihan 6-0. Repeilin täysin kun näyttivät niitä kikkeleitä, todella onnettomia ja rumia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat