Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mistä nelivuotias on oppinut tuntemaan Spidermanin? Ei taida kuulua ainakaan Ylen lastenohjelmiin. Kiinnostaisi tietää. Meidän nelivuotias ei tiedä, mikä on spiderman. Hahmon kyllä varmaan tuntee, kun on kavereiden vaatteissa ja asusteissa nähnyt.

Sivut

Kommentit (51)

Pyssyjäkin löytyy ja miekkoja. JA poika osaa lukea ja kirjoittaa ja on äärimmäisen kiltti. Ei leikki lasta pahenna.Vierailija:

Lainaus:


ei oo, eikä tule vähään aikaan, eikä myöskään harrasta mitään tappelu tai potkuleikkeja..pitää sitä vaan hämähäkkinä..:D:D:D
jo 4-vuotiaana, että Spiderman ' on kova juttu' . Sellainen lapsi, joka on ollut muidenkin kuin aikuisten kanssa tekemisissä, kyllä tietää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itsekin yritin mahdollisimman pitkälle venyttää pikkulapsen maailmaa muumeineen ja puuhapeteineen, ehtii noita monstereita sitten myöhemminkin.

mutta tyhmänä kysyisin, mitä KAMALAA on spidermanissa?? eikös se ole sankari joka pelastaa ??tyylikkäitä noi vaatteet ei oo missään nimessä, mutta ah, mikä hymynkare tulee pojalle kun saa spiderin päälle = )

hän on ne saanut vanhemmilta-ja innokkailta spiderman-faneilta- serkuiltaan, kun heille jäänyt pieneksi. eipä meidänkään poika koskaan ole kyseistä hahmoa nähnyt muutakuin serkkujen lelujen muodossa. mutta koska serkkupojilla on niitä vaatteita, hänkin tykkää niistä ;)

Antakaa sen ihailla sitä spidermania just sillai kuin nelivuotias sen ymmärtää. Mut jos siitä tehdään vanhempien toimesta tabu niin kovinpa lapsilla yleensä mielenkiinto herää??? Meillä ei ainakaan esikoinen pahemmin välittänyt nelivuotiaana vielä muuta kuin muumeista ja puuha petestä mutta nyt kouluikäisenä kyllä jo tuntee kaikki mahdolliset " taisteluhahmot" . Ja arvaattekos haluaako meidän kuopus 3,5 v spidermania, batmania ymp, ymp. Ja arvatkaapas kelpaavatko isoveljen vanhat puuha petet ja muumit? Mutta tokikaan en kysy lapsilta että keplaako joku vaate vai ei. Niitä puetaan nupisematta vaikka ei aina niin tykättäisikään. Useimpa se vaan tahtoo olla sen kuopuksen osa kulkea muiden vanhoissa vaatteissa kun taas esikoinen saa valita mieluisiaan kaupan hyllyltä.

Meidän 4v poika ei saa katsoa mitään hurjia lasten ohjelmia.Pikkukakkosta, tomi traktoria, puuha peteä, tao tao, barbababa jne...JA SILTI!!!! jostakin selittämättömästä syystä innostuu kun näkee spidermanin jossakin vaatteessa, kuvassa tms. Hän luonnollisesti on joskus kysynyt innoissaan mikä tuo on ja me vanhemmat olemme sanoneet että se on spiderman. Poika ei tiedä yhtään mitä se spiderman tekee tms... hänestä se vaan on kiinnostava ja se siitä.Tuon ikäisille kun on olemassa naamiaisasuja, vaatteita, leluja, tuotteita yms. missä näitä hahmoja esiintyy ja jotkut pojat vaan innostuvat. Esim. meidän pojan suurin suosikki leikki on pukeutuminen ja roolileikit... Milloin hän on nuuskamuikkunen, milloin pesonen tai viiru, välillä ritari, toisinaan joulupukki, joskus prinsessa, välillä hemuli ja joskus se spiderman/superman/batman...

Vierailija:

Lainaus:


Kun yleensähän lasten kiinnostuksenkohteet saavat alkunsa jostain tv-ohjelmsta, elokuvasta jne. Niin kuka antaa 4-vuotiaan katsoa spidermania? Vai matkivatko ne isompia?

ap
Meidän nelivuotias haluaa spiderman asuja, vaikkei ole koskaan nähnyt telkkarista kyseistä ohjelmaa (tuleeko sieltä edes sellaista ohjelmaa?). Katsos, virta vie. Kun muillakin on...

Alan ymmärtää tätä ilmiötä. Omalle pojalleni en ole koskaan sanonut, että spiderman tms. hahmot olisivat jotenkin " pahoja" . Olen päinvastoin joskus neutraalisti esim. kaupassa näyttänyt ja kysynyt kiinnostusta näihin. Poika ei halua! Pelkää kaikkea tuollaista. Siitäkin huolimatta, että on hyvillä kavereillaan nähnyt näitä vaatteita ja rekvisiittaa. Saa nähdä, miten päiväkoti tulee muuttamaan asennetta.

ap

Poika sanoi, että hyi kun pelottava ja antoi pikkuveljelle sen tyynyn. Onnellisesti otti kukkatyynyliian vastaan, kun seuraavaa tyynyä laitoin liinaan :)Eli ei tämäkään asia nyt noin musta-valkoinen ole, haloo! Itse olin sitä mieltä, ettei moista paitaa tarvitse silti ostaa, kun eihän poika tosiaan edes ymmärrä, mikä koko Spiderman on... Siihen asti nallet ja autot oli kelvanneet loistavasti, ja halusin jatkaa samalla linjalla. Mies sai ylipuhuttua, piti mua tiukkiksena ;) Ja tottahan se on: mitä

Lainaus:

haittaa

Spiderman-paidasta lapselle on? Ei poika edelleenkään ole saanut katsella mitään siihen liittyvää telkkarista (hyvä jos Pikku2:sen katsoo pari kertaa viikossa), mutta kummasti hän on silti keksinyt yhtä ja toista, mitä se hahmo muka osaa tehdä. Eli kuulunee ikään, toisilla enempi ja toisilla vähempi. Oma poikamme tuskin olisi hömpötyksestä innostunut ilman kerhokaveriaan, mutta eipä tuo haittaa.PS. Kyllä tuo nyt 5v poika edelleen leikkii myös pikkusiskonsa kanssa kauppaa ja kotia ja huristelee leikkiautoilla, eikä hänellä ole esim. yhtään asetta leluissaan. Tuntuisikin vähän oudolta väkisin pitää poika erossa " hurjista hahmoista" , jos ne ovat vain leikeissä mukana eikä hän saa tai edes halua katsella mitään pelottavaa telkkarista.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat