Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Mitä ihmettä pitäisi tehdä? 2-vuotias (uhmaa on) on alkanut iltaisin riisumaan itse yövaipan ja pissaamaan tahallaan sänkyynsä.Päivisin vaippa ei enää ole käytössä ja yöksi tuodaan potta makuuhuoneeseen. Yövaippa on kuitenkin edelleen käytössä. Vaipan riisuminen ja sänkyyn pissaaminen on siis jotain muuta, jotain uhmaikään liittyvää varmaan, koska lapsi kyllä osaa käydä potalla hereillä ollessaan.Mutta mitä pitäisi tehdä? Lapsi jää nukahtamaan itsekseen, eikä haluttaisi enää palata tuntikausien vieressä istuskeluun. Yksin nukahtaminen on ollut käytäntönä noin kolmen kuukauden ajan ja tähän mennessä siinä ei ole ollut ongelmia.Pitäisikö siis antaa lapsen nukkua pissassa, palata entiseen vierellä istuskeluun vai mitä? Meillä on 2kk ikäinen vauva, joten kyse on todennäköisesti huomion hakemisesta. Ei haluttaisi antaa huomiota tuollaisten temppujen johdosta, mutta huomiotta jättäminen eli pissassa nukkuminen olisi myös aika inhottava vaihtoehto.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tasan 2v vai lähempänä 3:a?

Jos jo vanhempi niin antakaa olla pissassa, mutta jos vielä pieni niin hankkikkaa kunnon yöpaita mitä ei saa pois.

Lapsi on kova hikoilemaan, siksi sillä ei ole ollut yöpukua ollenkaan viime aikoina. Sehän se voisikin auttaa asiaan. Kiitos vinkistä!Pottatreenejä ei siis edes olla yöllä yritetty, koska yövaippa on tarpeen. Potta on tuotu makuuhuoneeseen sitä varten, ettei tarvisi pissata sänkyyn. Ei treenimielessä.Lapsi on 2v3kk.ap

Meillä sama ongelma ollut nyt useamman kuukauden, tosin tyttö ei ole vielä päiväkuiva. Ikää 2v 2kk. Meillä ei auta vaatteiden pukeminen väärinpäin, eli osaa avata kaikki vetoketjut yms vaikka olisi takana. Ei auta edes pikkusiskon koon 68 vaatteet, joissa vetoketju takana. Olen aivan neuvoton. Patja ollut käyttökelvottamassa kunnossa jo kauan, mutta uutta en hanki ennen kuin tämä pelleily loppuu. Meillä käytössä kolme patjasuojusta, jotka nekin tyttö ottaa pois ja lorottaa suoraan patjalle.Niin toivon ettei pikkusisko ala tekemään aikanaan samaa, tämä on meinaan todella hermoja raastavaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat