Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eräs äiti sai melkein hermoromahduksen kun naapurin setä oli mennyt myrkyttämään muurahaispesän. Pelkäsi, että muurahaisten mukana kulkeutuu myrkky lasten hiekkalaatikkoon ja että lapset sitten saa myrkytyksen syödessään hiekkaa! soittipa oikein myrkytyskeskukseen (vai mikä se on). Mahtoivatpa pidätellä naurua :)

Kommentit (17)

Ja kyllähän myrkky on aina myrkky! Kyllä mikä tahansa myrkky pihapiirissä minuakin kiinnostaisi -eikä siinä ole mitään pahaa, että ottaa asioista selvää! Sitä vartenhan se myrkytystietokeskus on, että voi kysyä jos ei tiedä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myrkky on myrkky. Sitä suihkaistaan aika paljon sinne pesään. Pienikin määrä myrkkyä on haitallista, etenkin lapsille. Ei hyttysmyrkkyäkään saa suihkuttaa lasten iholle. Ja muurahaismyrkkyä suuhun joutuu, niin ei se ainakaan hyvää tee.

siellä myrkytyskeskuksessa saa välillä ihan todellakin tehdä töitä sen eteen, että pokka säilyy. Kollegan mies nielaisi purkan ja vaimo soitti myrkytyskeskukseen. Työkavereilla oli kyllä pokassa pitelemistä. Mua naurattaa se vieläkin parin vuoden jälkeen, kun tulee mieleen.

KYmmeneen litraan vettä laitetaan myrkkyä, vesi muurahaispesän päälle ja murkut kuolee. Ei ne millekään vaellukselle lähde myrkkyä saatuaan, sielunvaellukselle korkeintaan. ;-)Luomutapa hävittää murkkuja on kiehuva vesi ja höyryttäminen.

Joo, onhan se myrkky joo, mutta että muurahainen (!), joka on saanut sitä aika lastin niskaansa käpyttelisi vielä hiekkalaatikkoon kellimään ja saastuttamaan sitä hiekkaa. Siis muistelkaas nyt tosiaan, minkä kokosia ne muurahaiset on. Ne muurahaiset, jotka sieltä pesästä on pelastuneet eivät kaiken järjen mukaan ole kovin suurta annosta myrkkyä saaneet, joten mikä on todennäköisyys sille, että hiekka todella myrkyttyisi?Tämä kyllä viimeistään todisti sen, minkälaisia ihmisiä täälä palstailee..

lapseni elimistöön. Nimittäin yksittäinen annos saattaa olla pieni, mutta myrkkyjen kertautuminen eri lähteistä ei olekaan enää niin huvittavaa.Eli naurakaa vaan jos en halua vauvani hengittävän OFFia ja syövän muurahaisten torjuntamyrkkyä. Minä en ole hysteerinen vaan kaukaa viisas.Muurahaisethan on niitä pienen pieniä ötököitä. Jotta sama myrkky vaikuttaisi ihmiseen, niin aika moinen satsi pitäisi kitata. Noh, ihan kaikilla ei logiikka pelaa.

samat kemikaalihysteerikot ostaa 9v vanhalle hiusvärit ja meikit jun Jenna-Jannica haluaa ja viis veisaavat kemikaalialtistuksesta.Meillä pihasta myrkytetään joka vuosi mutama muurahaispesä, muuta mahdollisuutta ei ole jos niistä haluaa eroon. Ne kuolevat sinne pesään, ei hiekkalaatikolle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat