Vierailija

ja mistä silloin sitten kiinnostutaan? Tämä tuli vaan mieleen noista Spiderman-aloituksista. Meidän kohta 4 v ei ainakaan tiedä tuollaisista vielä mitään vaan tykkää " pienten" jutuista. Eli mitä seuraavaksi on tiedossa ja milloin ??

Kommentit (8)

silloin jäi puuha-petet ym. " vauvojen" jutut pois viimeistään. nyt on kohta 7v ja legot jyrää edelleen. aikaisemmin tykkäsi rakennella autoja, raketteja ym. kulkuneuvoja, nyt on aivan innoissaan bionicleista ja muista roboteista. ritarit ja merirosvotkin ovat olleet suosiossa jossain vaiheessa.keskimmäinen poika 4-v jätti puuha-petet ym. pois jo 3-vuotiaana kun matki tietysti isoveljen tekemisiä. sitten hänelle tuli kova dinosaurusvaihe ja tällä hetkellä tykkää niistä ja lisäksi bionicleista.2-v pikkuveli on tällä hetkellä vielä intohimoinen puuha-pete ja maisa-fani mutta eiköhän hänkin jo kohtapuoliin siirry robotteihin ja dinosauruksiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

bioniclet on in olleet jo pitkään. puuha-pete oli sitä ennen jo tosi pienenä - vähän niinku teletapitkin, eli lähes vauvaiässä. mutta siis suunnilleen vuoteen ei ole esim. pyytänyt saada katsoa puuha-peteä :) ja tosiaan spiderman on suosikki myös, lähinnä vaatteissa, kengissä jne. 7v. isoveljeä ei niinkään enää se kiinnosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat