Vierailija

Siis mietin minkä ikäisiä olette vieneet teatteriin? Mitä katsomaan ja kuinka lapsi jaksoi? tyttö vai poika?Meillä poika 4v ja odotan malttamattomana että päästään teatteriin :)

Syksyllä Helsingin kaupunginteatterissa pekka töpöhäntä jossa mainittu ikäsuositus 5v... Lienee meidän poika siis vielä liian nuori :(

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hänelle liian jännittävä tai pelottava. Yleensä teatterkappaleissa on jonkin verran jännittäviä elementtejä ja ne tuppaavat olemaan liikaa meidän 4-vuotiaalle, vaikka muiden 3-vuotiaatkin katsovat teatterikappaleen ihan tyytyväisinä. Olemme jonkun kerran käyneet teatterissa, ja pikku hiljaa lapsi alkaa tottua. Hän kyllä haluaa lähteä teatteriin, vaikka sitten esityksen jännittävimmässä kohdassa tahtoisikin kotiin. Tutun aikuisen kainalossa turvassa kappale katsotaan kuitenkin loppuun ja huomataan, että se olikin kiva.

Riippuu myös lapsen luonteesta miten jaksaa olla. Me käytiin katsomassa Katto Kassinen (vaikka suositus oli 5.v) ja jaksoi todella hyvin. Nyt kärttää uudelleen katsomaan sitä, mutta harmillisesti on jo loppunut. Ja Tiitiäisen satupuu oli tosi suosittu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat