Vierailija

Pikkupoika putosi kotinsa ikkunasta kymmenen metriä.3,5-vuotias oli noussut makuuhuoneen ikkunan alla olleen patterin päälle ja kurkottanut ulos ikkunasta. - Luulimme ensin, että nyt tapahtui se kaikista pahin, sanoo pudonneen pojan 10-vuotias veli kolmisen tuntia tapahtuneen jälkeen.Helsinkiläisperheen päivällishetki päättyi ikävästi, kun pesueen 3,5-vuotias poikalapsi putosi kerrostalon ikkunasta Länsi-Pasilan kaupunginosassa.Matkaa kolmannesta kerroksesta maahan kertyy kymmenisen metriä.Poliisi sai tapauksesta ilmoituksen kello 17 maissa tiistaina iltapäivällä.Perheen äidin mukaan 3,5-vuotias loukkasi tilanteessa kätensä ja kylkensä. Hänet kuljetettiin Töölön sairaalaan jatkotutkimuksiin. Perheen isä lähti pojan mukaan.Lapsi tuli maahan kylki edellä. Pää osui betoniin vasta viimeiseksi.10-lapsisen perheen äiti oli ruokailuhetken jälkeen lähtenyt kauppaostoksille isän jäädessä jälkikasvun kanssa neljän huoneen asuntoon. 3,5-vuotias oli muiden silmien välttäessä kipittänyt olohuoneesta makuuhuoneeseen.Ikkunan edessä lapsi päätti kiivetä patterin päälle.- Yksi meistä näki, että pikkuveli oli juuri putoamassa avoimesta ikkunasta, mutta hän ei ehtinyt tehdä mitään, 10-vuotias kuvailee.

Kommentit (22)

ja mitä " löytyihän se TOTUUS sieltä" ? Mikä totuus? Ai kun on somaliperhe niin ei ole ihme että noin käy vai mitä tarkoitit? Somaleilla ja lessuilla on isot perheet mutta ei se tähän onnettomuuteen vaikuta mitenkään.

Vierailija:

Lainaus:


No niin löytyhän se totuus sieltä:

- Poika voi hyvin. Hän on tajuissaan ja juttelee, kertoo pojan isä [b]Mohamed Dinbil Aden.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoitin että voi sattua kelle tahansa! Mutta tuli vaan tunne lehtijuttua lukiessa, että ovat somaleja. En voi sille mitään. Ja paikkansa se aavistus pitikin.t.12

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat