Vierailija

MILLÄ hiivatilla ne sais pois? Oon koittanut mäntysaippualiuosta, mutta ei tulosta. Kasvit on palmuvehkoja ja ne on altakasteluruukuissa, keväisen mullavaihdon jälkeen on tullut ötökkö/kärpäs-ongelma ja multa harmaantuu pinnasta. Missä vika ja mitä tehdä?

Kommentit (4)

Ongelma alkoi keväällä. Mullassa kipitteli juuri ja juuri silmin havaittavia kellertäviä " pisteitä" ja pienet kärpäset pörräsivät ympärillä. Ja mullan pinta muuttui harmahtavaksi. Kokeilin myös mäntysuopa- ja Fairy-liuosta, mutta ei tulosta. Ostin kaupasta suihkutettavaa Ötökkä-nimistä torjunta-ainetta. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen hävisivät kärpäset. Mullassa olevat ötökät vaativat toisen käsittelyn. Vein ruukut ulos ja sprayasin ne siellä ja annoin niiden olla ulkona yön yli. Myrkky haisee pahalle eikä sitä ole hyvä hengitellä.

joita tökitään multaan. Saa ihan marketeista. Tolut sun muut ovat hankalia ja harvoin tappavat mullasa muhivia otuksia kokonaan.Tikut siis sopivat koristekasveille, syötävien kanssa kannattaa käyttää puutarhakaupoista saatavia aineita ja lukea huolella varoajat ja käyttöohjeet muutenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Purkin kyljessä ohje. Mäntysuoparuiskutuskin pitää tehdä muuten kahteen kertaan. Tehoaa vain aikuisiin, kun munat kehittyneet aikuisiksi, pitää suihkuttaa uudestaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat