Vierailija

Siis onkohan se kuinka yleinen käytäntö, että jos työntekijä on mennyt naimisiin niin sitten työpaikalta henkilökunta muistaisi jotenkin? Riippuu varmaan työpaikasta tietenkin. Kokemuksia?

Kommentit (8)

Johto erikseen ja työkaverit erikseen.

Mutta kokemusta on toisenlaisestakin. Yhdessä työpaikassa ei muistettu mitenkään kun sain lapsen. Toisessa taas muistettiin oikein kivalla tavalla. Ja siellä muistettiin kyllä miehiäkin, kun tulivat isäksi, mikä on musta hienoa. Eli vaihtelee...

Minua on muistettu naimisiinmenon ja lasten syntymän johdosta. Lisäksi kesätään rahaa pyöreisiin vuosiin eli 50- ja 60 v. täyttäville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hoitovapaalla ollessani menimme mieheni kanssa naimisiin. Oli pienet häät. Sitä ei ole mitenkään muistettu työpaikan puolesta. Mieheni edellisessä työpaikassa muistettiin isäksituloa lahjalla, mutta nyt mies on suuressa firmassa töissä ja ei ole muistettu lapsen syntymää eikä naimisiinmenoa millään tavalla.

naimisiinmenosta, lapsesta ja isäksitulosta, eläkkeellejäännistä, 50, 60-v. jne. Myös firma muistaa lahjalla 50,60 synttärit, naimisiinmenon ja eläkkeellejäännin.

Tosin työpaikka (yliopisto) ei kovin helposti maksa tuollaisia (jotkut läksiäiset tietyn pituisen työsuhteen jälkeen taitaa olla suunnlleen ainoat maksetut bileet), vaan ihmiset keräävät rahaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat