Vierailija

Asumme ahtaasti tällä hetkellä kakkosasunnossamme (4 alle 15 vuotiasta ja 2 aikuista) 6 henkilöä n. 60 neiliömetrin asunnossa. Lapset viihtyvät kun saavat jakaa yhteisen makuutilan. Haluavat nukkua lähekkäin.

Kommentit (4)

Tuttavani asuu pienehkössä 2 mh+oh+keittiö+1wc kerrostaloasunnossa. Perheessä on isä, äiti ja neljä alle kouluikäistä lasta. Toinen makkareista on leluhuone (missä ei mahdu lelujen vuoksi leikkimään) ja olohuone on leikkitilaa. Toinen makuuhuone on " pelkkää sänkyä" eli parisänky, kerrossänky, junnusänky. Pienimmäinen 1kk vanha nukkuu vanhempien välissä. Eivät ole harkinneet isomman vuokraamista, mutta mielestäni asunnossa saisi olla ainakin yksi huone+toinen wc lisää.. kukin tavallaan :-)

Ei olla kyllä suurperhe, mut selvästikin meillä tuota samaa ilmiöä eli emme kaipaa isoa tilaa ympärillemme. Kakkosasunto on yksiö ja nautimme kovasti siellä olosta. Tähän mennessä siellä on ollut meitä kolme, piakkoin neljä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli n 60 neliötä ja 6 henkeä. Nyt on neliöitä enemmän. Ihan ok kaikki meni eikä ahtaus häirinnyt, mutta meillä oli kauhean sekaista aina kun joka paikka tursusi tavaraa (oltiin muutettu isommasta asunnosta) ja se stressasi kovasti :) Nyt on ihanaa kutsua vieraita kun mahdutaan kaikki sisään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat