Vierailija

heti jos tarjoaa jotain uutta tai erilaista niin on mielummin syömättä kun syö. Ei kelpaa omatekemät puurot, vaikka kuinka yritän niitä tuputtaa ja olen hiutaleet survonut jne. eli on todella sileää mutta ei kelpaa. Ainoastaan muksun kaura- ja neljän viljan puuro, muut maut ei käy. Ei syö hedelmäsoseita ollenkaan ts. mikään makea ei kelpaa. Tai jos vähänkin karkeampaa koittaa tarjota niin ei kelpaa. ehkä kerran ottaa ja sit ei enää avaa suuta tai sylkee pois. Esikoinen söi vaikka pieniä kiviä ja siksi tämä on ihan outoa ja uutta.

Kommentit (10)

Lainaus:
Meidän lapset ovat kaikki ruokaisia, koska ovat joutuneet maistamaan ja jos ei ole kelvannut niin muuta ei ole samalla aterialla tarjottu. Jos vanhempien asenne on, että et varmaan tykkää tästä/ lapset ei tykkää, niin ei varmasti tykkää.

Mulla yks lapsista ei suostunut syömään mitään kiinteää ennenkuin täytti 10 kk!!Yritin kaikkea mahdollista niin itsetehtyä kuin kaupan valmista ruokaakin ja mikään ei mennyt alas:/ No kärsivällisesti vain aina koetin antaa edes sen vähän ja niinpäs neiti sitten 10 kk ikäisenä alkoi syömään ja kaikkea mahdollista:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vielä lisätä et nyt olen parina päivänä antanut sen jälkeen kun ei ole enää ruoka kelvannut niin sormin syötäväksi perunaa, leipää ym. tai kun just neuvolasta viime viikolla sanottiin, että vois antaa, josko se edistäis sit sitä karkeamman ruoan syömistäkin.ap

5kk iässä pahan jonkun suolistotulehduksen tms. ja kiinteiden syönti jäi useammaksi viikoksi kun oltiin pelkällä rinnalla. sitä ennen kelpasi hedelmäsoseet ja itsetehty ruokakin ja eri maut (tosin määrät nyt ei ollut suuria ja paljoa ei keretty vielä edes kokeileen) mutta siinä 6kk iässä kaikki alkoi tavallaan alusta ja sen jälkeen on ollut paljon nirsompi.ap

Teet aivan oikein, että tarjoat muutakin kuin noita muksuja. Kyllä lapsi jossain vaiheessa ymmärtää "hyvän" päälle.Toki täytyy pitää huoli että pidemmän päälle ei jää nälkiintyneeksi.Meidän lapset ovat kaikki ruokaisia, koska ovat joutuneet maistamaan ja jos ei ole kelvannut niin muuta ei ole samalla aterialla tarjottu. Jos vanhempien asenne on, että et varmaan tykkää tästä/ lapset ei tykkää, niin ei varmasti tykkää.

Esikoinen söi kaikkea, mistään ei kieltäytynyt ( paitsi nyt 3 veenä...), ja kuopuksen nirsoilua oli aivan ihmeellistä minusta. Juuri 8kuisena oli pahimmillaan. Nyt on reilu 10kk ja syö tosi ennakkoluulottomasti, ihan ykskaks vaan alkoi siihen. Reilun kuukauden 8kk vanhana söi vaan purkkiruokia, ja nekin 5kk tarkoitettuja, mutta sitten alkoi syömään 8kk purkkiruokia ja nyt taas kelpaa mammankin mössöt. Kait se vaan vaatii joillakin enemmän aikaa?

Meidän tyttömme oli reippaasti yli vuoden ennenkuin alkoi syödä mitään rakeisempaa. Oli perinteinen sihtikurkku, eli jos ruuassa oli vähänkin klimppejä, niin tyttö oksensi. Vähä vähältä sitten ruoka on alkanut mennä paremmin ja isompina paloina.Meillä tyttö ei siis vierastanut uusia makuja mutta kaikki piti olla aivan sileätä. Tosi pitkään tyttö söi vain kaupan 4-6 kk soseita (kylläkin kaikkia mahdollisia makuja). Itse tehden soseita ei vaan saanut tarpeeksi sileiksi, eli typy oksensi ne.Tyttö täyttää marraskuussa 2 v ja nyt syöminen sujuu jo ihan suht hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat