Vierailija

En oikein tajua mikä ero sillä on vuokra-asumiseen, paitsi et alussa pitää maksaa n. 20000¿....Voiko asunnon joskus lunastaa täysin omaksi vai mitä?

Kommentit (9)

Porukka on aivan erilaista kuin vuokrataloissa, joista kokemusta itselläni on monenlaisista. Asossa myös asukkailla on omaa intressiä pitää yhteisiä paikkoja kunnossa ja laitella vähän ekstraa - näin ainakin meidän talossa.Mukavaa ja helppoa asumista, vastikekin on huomattavasti pienempi kuin esim. vastaavissa kaupungin vuokraluukuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hyvin toimii ja asunto hyvää tasoa & hyvässä kunnossa. Vuokra n. 200 euroa vähemmän kuin tällä aluella keskimäärin.Velka, ainakaan pitkällä laina-ajalla, ei kannata, koska siitä ei saa samoja verovähennyksiä kuin omistusasunnosta.

Asuimme aluksi kahdessa asossa (kaksio ja sit kolmio), kunnes ostimme ison okt:n (molemmat maalta kotoisin, joten luulimme haluavamme).Nyt myymme tämän talon ja voitolla maksamme ASO-maksun isoon kerrostaloneliöön. Sitten maksamme kuukausimaksun (eli ns. vuokran) ja olemme tyytyväisinä huoltomiehen ja isännöitsijän palveluiden ulottuvissa. Helppoa ja huoletonta, mutta ASO-maksu takaa sen, ettei porukka ole ihan semmoista mitä jossain vuokrataloissa.Esimerkkinä se, kun halusimme pintaremontin kaksioomme, niin isännöitsijä kävi katsomassa tarpeen ja sen jälkeen ostimme yhtiön laskuun kaikki tapetit, maalit yms. tarvikkeet ja remppasimme huoletta. Kolmiossa taas oli saunan lauteet vähän kuluneet ja tsadam, yhden puhelinsoiton jälkeen haalarimiehet kävivät suitsait vaihtamassa lauteet uusiin.Voin suositella, kunhan ASO-maksu hoituu ilman velanottoa.

oli saanut voittoa (iso yhtiö, paljon taloja samassa kaupungissa) ja sen seurauksena ei pitkään aikaan tullut vuokrankorotuksia + kaikki talot sai rahaa tehdä piharempaa: pihoista puutarhamaisempia.ASOissa yleensä myös yhteishenkeä minkä ansiosta esim. pihat ja raput pysyy paremmassa kunnossa yms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat