Vierailija

Avasin maustamattoman jugurttipurkin (kilon purkin) ja hörppäsin siitä (tiedän, tiedän. Ällö tapa, mutta tuota harrastaa myös mieheni harva se päivä, itse teen tuota harvoin. En vaan jaksanut etsiä kippoa, mihin olisin laittanut jugurttia).

Maistoin jonkun pienen klöntin, mutta en noteeranut sitä mitenkään. Kun olin kaatamassa tuota lasiin, huomasin, että purkin reunalla oli jotain klönttejä + pari hometäplää (en nyt ole varma, oliko tuossa klöntissä, minkä nielaisin hometta vaiko ei). Muu jugurtti näytti ok:lta eikä jugurtti haissut pilaantuneelta tms. Nuo klöntit olivat siis ihan purkin yläreunassa eivätkä koskettaneet muuta jugurttia.

Kommentit (2)

Itsellenikin suoraan purkista hörppiminen on aiheuttanut ällön yllätyksen: Söin sämpylää ja hörpin maitoa suoraan purkista. Kiire kun oli, niin piti huuhtoa äkkiä leipä alas, ällöä sekin, tiedän... No, sitten kun sämpylä oli loppu ja hörppäsin pelkkää maitoa suun täyteen, tajusin sen happamaksi. Oksettavan makuista ja klönttistä oli se. Eipä tuosta kuitenkaan tullut mahakipuja eikä mitään.

Söin joskus vuosia sitten lusikallisen pilaantunutta jugurttia ja sen jälkeen en voinut syödä vuoteen minkäänlaista jugurttia, koska maku tuli aina mieleen niin vahvana. ilmeisesti reunassa on ollut vanhaa jugurttia, sillä jos koko jugurtti olisi pilaantunut, olisit sen varmasti maistanut!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat