Vierailija

Kysyi multa neuvoja että mitä pitäis tehdä kun hänellä ajatukset ja elämä on ihan sekaisin. Ensinnäkin lapsen isästä hän ei ole 100% varma. Kaikki viikonloput ja vapaapäivät ystäväni ja hänen avokkinsa bilettävät ja bileiden jälkeen mies heittelee ystävääni pitkin seiniä ja hakkaa ja muuta sellasta. Kostoksi ystäväni sitten pettää miestä ja taas tulee turpaan! En hyväksy aborttia mutta mikä on tässä tilanteessa parempi ratkaisu kuin abortti? Sääliksi käy vauvaa jos sama meno jatkuu vauvan synnyttyä!

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikoinaan eräs ystäväni teki abortin ja sitten alkoi taas odottaa lasta. Hänen tapauksessaan lapsen isä oli selvä juttu, vaikka he eivät yhdessä olleetkaan. Toista aborttia vuoden sisään hän ei halunnut tehdä. Nyt lapsi on reipas teini-ikäinen. Tuttuni sanoi, että elämä sai merkityksen lapsen myötä.

Jos tekisi taas abortin, niin homma luistaisi entistä hullumpaan suuntaan ellei samalla eroaisi miehestä.Se mies on ainakin syytä jättää, eihän tuollainen kuullosta ihmisen elämältä. Yksi ihan järkevä vaihtoehto on myös synnyttää lapsi ja luovuttaa adoptioon, mutta jotenkin ymmärsin että ystäväsi olisi valmis ja halukas kasvamaan äidiksi?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat