Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Entä täytyykö tehdä joku lopputyö?

Mietin tuota ammattia, mutta inhoan kirjoittamista. Tentteihin kyllä jaksan lukea ja harjoitustyötkin ihan ok.

Kommentit (9)

viestini oli vähän sekava. siis osaan kyllä suomea ja esim. se, että istun luennoilla ja kirjoitan muistiinpanot ei ole ongelma. ongelma on se, että inhoan kirjoittaa pitkiä kotiaineita, esseitä, oppimispäiväkirjoja ym. En jaksa keskittyä niihin. Lyhyet ja nopeat, varsinkin kouluaikana suoritetut hommat on ok.

ala houkuttaa.

Uskon, että raskasta on ja palkka huono, mutta työpaikkoja on kai laidasta laitaan (koulut, sairaalat, lapset, nuorisotyö, vanhukset) ja työ varmasti aika ajoin palkitsevaakin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Luku- ja kirjoitustaito on tässä ammatissa välttämätön ettei tule virheitä!
Tekeminen on kuulemma tärkeintä, ei luku- ja kirjoitustaito.4

Meillä ainakin on sellaista ilmapiiriä, että ei saisi olla kirjallisia tehtäviä, kun kaikki lähihoitajaopiskelijat eivät osaa kunnolla suomen kieltä puhua tai kirjoittaa. Kukaan ei sitten sanonutkaan, että miten sitten työelämässä pitäisi pärjätä.

..kohtuuttoman paljoa! Päättötyöoli. Kirjoittamisen määrä mielestäni riippuu aivan siitä minkälaiset opettajat sattuu saamaan! Toiset laittaa materiaalin suoraan esim. sähköpostiin, niin ei tartte kouluaikaa käyttää kirjoittamiseen. Jotkut opettajat kyllä pisti kirjottamaankin, mutta eiköhän kaikissa kouluissa joskus joudu koville! Voithan tietysti yrittää keskustella opettajien kanssa josko he heltyisivät ja antaisivat sinun esim. kopioida materiaaalit etukäteen tms..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat