Vierailija

Tilanne on seuraava: viimeistään elokuun alussa pitäisi löytää katto pään päälle alueelat Jyväskylä/Jyväskylän mlk/Laukaa/Muurame. En tunne alueita yhtään. Toiveena ns. hyvä ja rauhallinen alue, palvelut saamme haettua kauempaakin. Yksi kouluikäinen, eli koulu kohtuullisen matkan päässä (ja hyvä). Toiveena iso tontti. Voisitteko paikkakuntalaiset suositella hyviä alueita, minne itse voisitte muuttaa perustellen hieman. Mitä alueita välttäisit, miksi? Kiinteistövälittäjistä ei irtoa mitään... Olisin huippukiitollinen avusta, on todella hankalaa, kun ei lainkaan tiedä mistä etsiä.

Kommentit (13)

Tänne muutimme 2 vuotta sitten ja hyvin olemme viihtyneet. Rauhallista maalaismaisemaa, iso järvi lähellä, mukavia ihmisiä..liikenneyhteys JKL:ään todella nopea. Kaunis ja mukava paikka, suosittelen!

uusittu ja hieno kuin mikä... Kaikki palvelut kylällä, mukava ja rauhallinen alue. Marketin pihassa kyllä pyörii deekuporukka, mutta ovat nekin rauhallisia eivätkä mitenkään uhkaavasti käyttäydy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaajakoskea asut. Se on yksi niistä paikoista, joita on mietitty. Taloja vaan melko niukasti myynnissä. Onko Kaunisharju mielestäsi millaista aluetta?

Koulut lähellä, jyväskylään kiven heitto. Paljon lapsia->kavereita. Kirjasto, neuvola+EA-asema, liikuntahalli löytyy ja pieni kyläkauppa. Näätämäessä tiituspohjassa uusi asutusalue valmistumassa. Näyttää jsks olevan siellä taloja myynnissä. Ihanan rauhallinen paikka asua.

Hevillä en täältä lähde! =)

Koulu on juuri remontoitu, liittyy pian JKlään, eli saa alhaisen veroprosentin. Hinnat ovat ihan inhimillisiä, voi ostaa talon keskustasta.

Sisällytän nuo kaikki siis Vaajakoskeen, koska lääkäripalvelut tässä kylällä. Kaunisharju on kivaa aluetta, omakoti- ja rivitaloja, siskoni asui siellä lähes kymmenen vuotta kunnan vuokra-asunnoissa ennen kuin rakensi perheineen Hupeliin. Ainut huono puoli on, että Kaunisharjussa ei ole mitään palveluita. Tai (pieni) päiväkoti on, mutta kouluun on muutama kilometri matkaa, eikä ole maitokauppaa tai -kioskia kuin siellä kylällä n. 3km:n päässä. Linkki kulkee kerran tunnissa, " ruuhkatunteina" kahdesti. Melko tiuhaan asutettua, mutta talon iästä (ja kaavan ajoituksesta) riippuen isojakin tontteja. Tiedän monia perheitä jotka eivät vaihtaisi pois!

Jyskässä on ala-aste (tietääkseni terve), siitä kulkee busseja Vaajakoskelle ja kaupunkiin 20 min. välein ja Asmalammen puolelta kahdesti tunnissa. Tontit kohtuullisen kokoisia, mahtuu ihan leikkimään. Ja sieltä on enemmän taloja myynnissä, kun isompi (ja tiuhemmin asuttu) alue! Ja kun on tosiaan puolivälissä matkaa kaupunkiin, niin aika lyhyt matka esim. Seppälän kaupunginosaan, jossa on Prisma, Citymarket, monta tankkipaikkaa, huonekalu- ja vaateliikkeitä - kaikki tarvittava. :) T. 2

sanoisin, että Laukaa ja Muurame ja muut Jyväskylän lähialueet taitavat olla järjestään aika kivoja ja " kunnollisia" . Jos katsotte, että ette osta asuntoa huonokuntoisen näköisestä kerrostalokolossista (ja isosta tontistahan puhuitkin), saatte varmasti ihan viihtyisän asuinalueen!Ai niin, Oravasaaressa (Vaajakoskelta about kymmenen kilometriä nelostietä Lahteenpäin) on pieni alaluokkien koulu, jota sanotaan lähes ainoaksi maalaiskunnan terveeksi eli homeettomaksi kouluksi, ja jos en ihan väärässä ole, siellä on myynnissä tai tulee olemaan myynnissä uusia tontteja. Katselehan sitä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat