Seuraa 

Olisiko kellään kokemusta kyseisestä ratkaisusta? Ovi tulisi eteisen ja vaatehuoneen väliin ja lattiakiskoa en " hiekkavaaran" takia haluisi, ainakin nykyisessä asunnossa kiskot toimivat todella huonosti vaikka niitä miten putsaa.Nyt vasta alustavasti kyselin hintoja, niin arvioksi tuli 700 euroa, mikä kuulostaa hurjalta. Perusteluna oli se, että yläkiskorakenteen pitää olla todella massiivinen kestääkseen. Kertokaas viisaammat, onko todella näin? Ja jos jollain on vinkata hyvää nettiosoitetta, missä olisi kyseinen ratkaisu nähtävillä, niin kiitos jo etukäteen!

Kommentit (6)

Juuri eilen näin Keittio.netin ladattavassa katalogissa Kirenan version tilanjakajaliukuovista, joissa on kisko vain ylhäällä. En tiedä, onko kuvasta apua ja minkälainen laadultaan ko. ovisysteemi on, sillä hain katalogista ihan muuta tietoa ja satuin vain näkemään tämän.

Meillä on Tankin tilanjako-ovet makuuhuoneen ja vaatehuoneen välillä ilman alakiskoa. Oven rakenne on tosiaankin ihan toisennäköinen kuin sekä ala-että yläkiskon sisältävä ovi, joka vain nostetaan kahden kiskon väliin. Ilman alakiskoa oleva ovi roikkuu vain ylämekanismin varassa ja siksi mekanismin pitää olla järeä ja kestävä. Tankin sivuilta voi käydä katsomassa www.tankindoor.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näyttivät hyviltä.Ja jos jollain on tietoa sellaisesta alakiskoratkaisusta, joka toimisi tuollaisessa eteistilassa, niin niistäkin otetaan vinkkejä vastaan mielellään :)

on juuri noin, koska ovea ei silloin tueta alareunasta mitenkään ja se pääsee heilumaan vapaasti. Ovet ovat korkeita ja muodostavat näin erittäin pitkän vipuvarren, mikä aiheuttaa suuria voimia yläkiinnityskohtaan ovea väännettäessä. Katsoisin tuossa ennemminkin sellaista alakiskoratkaisua, jossa hiekka ei pääsisi sisään niin helposti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat