Vierailija

Lähtisitkö laivalle,jos olisit sairaslomalla???

Sairasloman syy masennus...

Kommentit (14)

paranemista. Mitä se kenellekään kuuluu miten sairaslomansa viettää. Ei sinun pidä mitään syyllisyyttä kokea siitä, että järjestät itsellesi mukavaa tekemistä, vaikka masennuksesta oletkin toipumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lisäksi muhun on iskostettu kotoa aina se, että sairaslomalla ollaan sairaita, eikä hilluta missään. näin siis jo kouluaikana. kauheet omantunnontuskat, jos vaikka kaupassa kävi kuumeessa, aikuisenakin.kerran meille kävi niin, että mieheni alainen, naispuolinen ihminen, sattui samalle laivalle kanssamme. oli just tuonut päivällä sairauslomalapun töihin, vatsatautia. tuli sitten laivalla nolona selittelemään, miten ei ollut raaskinut peruuttaa matkaa kun kerran oli jo maksanut. ei kyllä kovin tautiselta näyttänyt ravintolassa tuo nainen, mutta toisaalta uskon, että hänenkin matkansa meni pilalle. mies kyllä loukkaantui kovasti

Mieheni sairasti burn outin muutama vuosi sitten ja lääkärin ohje oli, että tee sitä, mistä tykkäät ja mikä rentouttaa. Sängyn pohjalla makaaminen oli ehdottomasti kiellettyä!

Miehelle psykiatri nimenomaan antoi kehotuksen saikulla tehdä sitä mikä vaan tuntus mukavalta. Sen sijaan että kotona möllöttäisi. Masentuneelle kun se oleminen ja vellominen ei ole hyväksi.

Laivareissuhan vain piristää ja siksi voisi tepsiä hyvinkin masennukseen!T. yksi joka oli yli puoli vuotta saikulla masennuksen vuoksi, ja jatkunut olisi ellei olisi vaihtunut äippälomaan.

Miksi on omantunnon kysymys, tekeekö jotain mitä pitäisikin? Sen sijaan se voi olla makukysymys (itselleni laivareissu EI olisi se mieleinen toipumiskeino) tai rahakysymys (ei olisi varaa lähteä edes tallinnanlaivalle, ei ainakaan siihen hyttikluokkaan jossa voisi nauttia) tai aikakysymys.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat