Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis verikokeesta tehtävässä allergiatestissä? Tarkoitan siis että mitä allergioita sen avulla voi löytyä? Kiitos jos joku tietää ja viitsii vastata!

Kommentit (2)

Phadiatop Combi on IgE-välitteisen allergian seulonta- ja erittelytutkimus. Se on pöly- ja ruokaryhmän yhdistelmätutkimus, jossa ensimmäisessä vaiheessa määritetään IgE-vasta-aineet em. ryhmille. Mikäli ryhmä on positiivinen, sen sisältämien allergeenien IgE-vasta-aineet määritetään. Phadiatop Combi sisältää seuraavat allergeenit: koivu, timotei, pujo, kissa, koira, hevonen, pölypunkki (Dermatophagoides pteronyssinus), Cladosporium, munanvalkuainen, maito, kala (turska), vehnä, maapähkinä ja soijapapu. Phadiatop Combia voidaan käyttää kokonais-IgE-määrityksen sijasta atooppisen allergian perustutkimuksena sekä aikuisilla että lapsilla.Näyte

2 ml seerumia.

Näyte säilyy viikon jääkaapissa, pidempiaikainen pakastettuna.

Lähetys huoneenlämmössä.Menetelmä

Fluoroentsyymi-immunometrinen (CAP FEIA).Tulkinta

1. Kun Phadiatop Combi on positiivinen, potilaalla on spesifistä IgE:tä joitakin edellä mainittuja allergeeneja kohtaan. Tällöin määritetään spesifinen IgE kaikkia edellä mainittuja allergeeneja kohtaan. Vastaus: Phadiatop Combi positiivinen. Potilaan spesifisen IgE:n määrä edellä mainittuja allergeeneja kohtaan tulostetaan eriteltynä.

2. Kun Phadiatop Combi on negatiivinen, potilaalla ei ole spesifistä IgE:tä edellä mainittuja allergeeneja kohtaan. Vastaus: Phadiatop Combi negatiivinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat