Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kohtele muita niin kuin itseäsi. Maailma on pieni pallo. Muita pitää auttaa.Vihreys, ateismi ja kyseenalaistaminen!

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaikki hyvät arvot mitä ihminen tarvitsee. Toivon todella että lapseni omaksuisivat uskon elämäänsä, niin paljon iloa ja rauhaa se antaa.

Sen, että arki on kivaa.Minun vasemmistolaiset mielipiteet tulevat ehkä tarttumaan lapsiin, ehkä ei. Mieheltä tulee luonnon kunnioitus.Meille molemmille tärkeää, että lapset oppisivat tekemään itsensä onnellisiksi loukkaamatta muita ihmisiä.

lähinnä ympäristönsuojelu, kommunismi, pasifismi jne. Pitää olla suvaitsevainen, auttaa toisia, ei saa tuhlata luonnonvaroja, ei saa ökyillä, materia on merkityksetöntä, ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, sodat & aseet & väkivalta on aina väärin.

" Me kommunistit luotamme ihmiseen. Luotamme ihmisten kykyyn ratkoa ongelmia, tehdä yhteistyötä, rakastaa ja luoda uutta. Ihmisten tieto ja tietoisuus monista ongelmista on lisääntynyt. Ymmärrämme, että maailma ei ole parannettavissa vain hyvällä tahdolla. Ongelmien poistamiseksi tarvitaan rakenteellisia yhteiskunnallisia muutoksia, suunnitelmallista toimintaa ja - kuten kokemus osoittaa - myös ankaraa kamppailua suuren rahan valtaa, oikeistoa ja tottumuksen voimia vastaan.Me haluamme rakentaa Suomea ja maailmaa, joka on vapaa rahan vallasta, työttömyydestä, eriarvoisuudesta, ympäristön tuhoamisen uhkista ja sodista. Päämääriämme ovat kansanvaltainen suomalainen hyvinvointiyhteiskunta, demokraattinen ja solidaarinen Eurooppa, uudenlainen inhimillinen sivilisaatio, sosialismi ja kommunismi."

mutta voi tietenkin vilpittömästi kertoa miksi on päätynyt omiinsa ja toivoa että lapsi aikuistuttuaan toteaa jotkut niistä omastakin mielestään järkeviksi.Omiani ovat väkivallattomuus, antirasismi, feminismi ja vihreys

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat