Vierailija

Mikä vuosi mulla on ollut: ensin esikoistani kiusattiin koko kevät koulussa, sitten isäni joutui palvelutaloon dementian takia ja nyt tapellaan edunvalvojan kanssa joka v.tun asiasta. Ja nyt on vielä kamala aviokriisi päällä kesken talon remontoinnin.Kyllä on välillä ihan perseestä tämä elämä.

Kommentit (4)

Äidilleni sanottiin, että ei kannata hankkia edunvalvojaa, koska se on niin vaikea homma. Äitini hoiti kaikki asiat ja virastoissa hyväksyttiin aina hänen allekirjoituksensa, kun hän selitti tilanteen. Siis oli joitain tilanteita, missä isän olisi pitänyt hoitaa asia (esmi. oma pankkitili), mutta äitini tilanne ymmärrettiin.Näinhän se on, että ongelmat tulevat harvoin yksin. Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tammikuussa isä sai sydänkohtauksen, selvisi ja odottamaan tutkimuksia..Helmikuussa sain keskenmenon. Viikko keskenmenon jälkeen mummo, äidinäiti, meni varjoainekuvaukseen, rutiinihomma piti olla, vaan mummo romahti ja kuoli 13.2..Huhtikuussa isä meni tuohon varjoainekuvaukseen, onneksi uutiset oli hyviä ja kaikki meni hyvin vaikka pelotti perkeleesti!!Toukokuussa koko kevään sairastellut pappa, isänisä, saa diagnoosin, haimasyöpä.. Viime perjantaina pappakin nukkui pois.. Vähän tuntuu raskaanlaiselta tämä elämä...Kuinka paljon vielä voi tulla??

" taakka annetaan sellaiselle joka sen jaksaa kantaa" munkin kaverilla oli pelkkää paskaa tässä parivuotta sitten, ensin sen äiti kuoli syöpään, siitä 2kk, sen pikkusisko teki itsarin :/ sillon tuntu että ei saatana miten yhdelle ihmiselle kasautuu kaikki paska! Onneksi siitäkin ollaan selvitty :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat