Vierailija

nyi sinne takapuoleen ilman että on paperia pyllyn ja käden välissä! ja vessa pestään sen verran usein että tuskin hanassa tai vessanpöntönvetimessä on pöpöjä sen enempää kun ovenkahvoissa! Miksi siis?

Kommentit (29)

Se on niille vähän sama kuin vaikka futismaalin verkko banaanikärpäselle. Eli kyllä ne sinun haisevan perseesi bakteerit päätyvät niihin ihaniin pikku sormiisi, vaikka kymmenkertaisella paperilla pyyhkisit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

selkeää vastausta. Toki pesen käteni kun tulemme kaupungilta yms. enkä itsekkään nyi yleisissä vessoissa ilman käsien suojausta mihinkään. Mutta oikeesti musta tuntuu tyhmältä että mun kädet olis jotenkin erityisen bakteeriset kotivessassa käynnin jälkeen. Sitä vessaa käyttää vaan oma perhe. En tiiä.... Ehkä kuitenkin alan pestä handuni.

Vain siten me pysymme hengissä, kun meillä on oma bakteeriflooramme. Jos me yritämme päästä superpuhtauteen, hukka meidät perii jonkun megapöpön muodossa ennemmin tai myöhemmin. Yleissivistykseen kuuluu kuitenkin käsien pesu WC:n jälkeen, mutta muuten kannattaa olla aika rennosti niin terveys säilyy.

Toivottavasti et kuulu tuttaviin joiden pöydästä olen syönyt kaffe pullaa... Ajatus pesemättömistä vessa käsistä ja ruoka-aineista ällöttää.

Normaaleihin tapoihin kuitenkin kuuluu, että kädet pestään vessassa, se on hyvä ja terveellinen tapa. Ei kuitenkaan tarvitse hysterisoitua.Ja mitäs ne tavalliset pöpöt haittaa?Sen ymmärrän, että paskassa tai kusessa olevat kädet pestää huolella (ja hyviin tapoihin kuuluu pestä ne joka tapauksessa vessassa käydessä), ja julkisissa vessoissa ollaan tarkkoja muutenkin. Mutta että vessan vetäiseminen kansi auki olisi jotenkin kamalaa...

- etenkin naisten. Miettikääs, minkä määrän pöpöjä siirrätte likaisista käsistä paperin mukana alapäähänne. Eli naisten olisi ihan oikeasti melkein tärkeämpää pestä kädet ennen pyyhkimistä kuin sen jälkeen.

Yleisissä vessoissa koskenkin noihin molempiin vain paperin avulla kun jos joku on pyyhkinyt vähän ohi ja kädessä paskaa niin hyhhyh! Ja vielä se ettei pese käsiään!! Onkohan ap:n jääkaappikin samoja bakteereja täynnä? Kädet pitää myös pestä kun tulee ulkoa tai kaupungilta koska rahoissa on paskaa melkoinen määrä. Hyi mikä ketjun alotus edes, ja miks jaksoin edes vastata... =)

Eli juuri näin on.

Tutkitusti myös hammasharjoissa, joita säilytetään vessassa, on USKOMATTOMAN PALJON ulosteperäisiä bakteereja. Juuri siksi kun pönttö sylkee miljoonittain bakteereita wc:n huone ilmaan jos kantta ei lasketa vedon ajaksi.Ehkäpä tässä syy, miksi jossain perheessä kärsitään esim. oksennus/ripulitaudeista useasti vuoden aikana?

Ja silti suurin osa ihmisistä vetää vessan niin, ettei laita kantta alas. Joskus kuulee yleisessä vessassa, että uusi ihminen ensin vetää vessan (ilman kantta) ja sitten käy asioilleen?! Eli tempaisee edelliseltä jääneet pöpöt ensin ilmaan ja istuu sitten sinne sekaan... huh sentään!Vessassa käynnin jälkeen kädet pestään juuri tästä syystä, että pöpöjä on muuallakin kuin sun takapuolessa. Lähtiessä kannattaisi sulkea hana ja avata ovi paperi kädessä, koska hana avataan likaisin käsin ja edellinen ei ehkä ole pessyt käsiään kun oven kahvaan koski.Käsien myötä tarttuu hirveästi tauteja, ja nythän on alettu esim opettaa, että kun aivastaa, EI pidä laittaa kättä suun eteen, vaan käsivarsi.

Vierailija:

Lainaus:


Ehkäpä tässä syy, miksi jossain perheessä kärsitään esim. oksennus/ripulitaudeista useasti vuoden aikana?
Voi olla, mutta veikkaan, että korrelaatio on ennemmin päinvastoin: perhe, joka ei saa jokapäiväistä bakteeriannostaan kotoa, sairastuu epidemioihin paljon helpommin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat