Vierailija

tä Kuopio-Helsinki niin anna vinkkiä. Plussaa järvi- tai merinäköalasta.

Kommentit (8)

http:/ /www. hirvensalmi. fi/index. php?id=157Kiva paikka, jossa olen ollut kivoissa häissä. Paikka on kosken partaalla vanhassa tehdaskiinteistössä.Näissä häissä morsiamen suvulla oli kiinnekohta Hirvensalmen aluelle, joten paikka oli luonteva valinta. Ehkä teidänkin kannattaa pohtia, onko Hki-Kuo välillä seutuja, jotka ovat teille jollain tavalla läheisiä/tuttuja. Ettei tule järkättyä juhlia hulppeisiin tiloihin jonnekin, mistä ette osaa kotio;)Kaunis vaaleanpunainen kartano järven rannalla. Hyvä ruoka ja palvelu sekä ihanan persoonalliset huoneet, joihin majoittua tarvittaessa.Toinen ihana paikka on Satulinna Hirvensalmella. Sekin järven rannalla. Satu Silvon muutama vuosi sitten remontoima paikka, nyt eri omistaja. Sielläkin majoitutaan kivasti sisustettuihin huoneisiin.Mikkelin lähellä on Tertin Kartano pienen lammen rannalla, 5-tien varrella. Todella hyvää ruokaa ja idyllistä kartanotunnelmaa. Muutama huone majoittujille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Verlan Luomuviinitila!

Juhlasali navetan ylisillä, majoitusta 1800-luvun aitassa / päärakennuksessa, savusauna, viinit omin etiketein yms...

Aivan ihana paikka!!! :)

ravintolan tyyppisiin tiloihin, muuten ei rajoituksia. Kaikki käy. Kiitos näistä vinkeistä. Kuopio- Helsinki väli siksi kun suvut on molemmissa päissä. Mielellään vietettäisiin jossain " meidän" paikassa, mutta meillä ei niitä paljon ole kertynyt kun on keskitytty alusta asti lasten hoitoon ja kodin rakentamiseen. Ne muutamat paikat, jotka olisivat läheisiä, ovat joko liian pieniä tai järjestävät yksityistilaisuuksia vain sesongin ulkopuolella tms. ap

Mutta minä nyt en ymmärräkään näitä nykyajan vimpanpäälle suunniteltuja erilaisia häitä, jotka kuitenkin kaikki ovat samanlaisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat