Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tiedän, että riippuu työehtosopimuksesta, mutta mikä on ns. yleinen käytäntö - minkäpituisesta sairasuslomasta saa vielä ihan normaalin palkan? Onko se yleensä noin 28 päivää? Ja mitä sitten, jos sairaus vielä jatkuu - haetaanko silloin KELA:sta tukea?Itselläni on sairauslomaa kaksi viikkoa (tai siis 2 erillistä lääkärintodistusta), mutta siihen aikaan työpäiviä sisältyy yhteensä 9. Pomo alkoi selittämään, että joudun anomaan KELA:sta jotain.. Ei kyllä mielestäni voi pitää paikkaansa ja aionkin tarkistaa asian liitosta, mutta kyselenpä täältätkin.

Kommentit (2)

ja sen jälkeen Kela maksaa työnantajalle, kunnes tes:en mukaiset päivät on tännä ja sitten työntekijä saa hakea Kelalta.En nyt muista, että tuliko tuossa jotain Kelan lappuja täytettäväksi, kun alkaa maksamaan työnantajalle korvausta.T: hoitovapaalla oleva esimies

Riippuu tosiaan kuten sanoit työehtosopimuksesta ja siitä kauanko olet ollut saman työnantajan palveluksessa. Mitään " yleispätevää" neuvoa on vaikea antaa.Tsekkaa työehtosopimuksesta. Jos sinulla ei ole sitä kirjallisena, katso olisiko työnantajasi webbisivuilla tai oman liittosi sivuilla se on varmasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat