Vierailija

Tähän asti oltu tapiolassa, koska bonukset saatu.. nyt vois alkaa kilpailuttamaan kun sopimus s-bonuksista päättyy!Miten olette aloittaneet kilpailuttamisen? Lähettäneet nykyisten vakuutuksien tiedot vai tiedustelleet hintoja vain?Vinkkejä mistä yhtiöistä kannattaa kysellä ja mihin taas ei kannata mennä.. Ihan noin korvauksen saamisen puolesta.. Tuleeko korvaukset aikanaan jne..Kiitos!

Kommentit (10)

Uutisissa oli juttua, että tosiaan yhteistyö päättyy mutta Tapiola uudistaa samalla omaa alennusohjelmaansa. Eli ennen lisäalennuksen on saanut s-bonuksen kautta ja tuevaisuudessa tuo alennus maksetaan suoraan asiakkaille, riippumatta onko s-asiakas vai ei. Kannattaa odottaa uutta alennusohjelmaa, ainakin minä teen niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin vakuutukset Fenniassa, sillä saimme aikoinaan sieltä parhaan tarjouksen ja plussat vielä päälle.

Mutta viime vuonna (? en muista milloin) hekin irtisanoivat yhteistyön Plussa -kortin kanssa.Mutta eipä noita vakuutusyhtiöitä enää voi lähteä vaihtelemaan (me), kun on lapsilla vakuutukset.

Joten Fennian kanssa ollaan naimisissa ainakin lasten + kotivakuutuksen suhteen.Tosin, koska olemme keskittäneet kaikki vakuutukset Fenniaan, niin tulee silti edullisimmaksi, kuin se, että siirtäisimme esim. autovakuutuksen muualle jne. Kun vakuutusten määrähän ratkaisee sen, kuin paljon kaikista saa alennusta yhteensä.

niin paljon on sairastettu korvia, keukokuumetta, ym että aika rajoitteiset vakuutukset muualta saisimme...autot ainut kilpailutettava ja pariturva

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat