Seuraa 


Onko kukaan käynyt 4D-ultrassa Oulussa? Missä kävitte, millä viikoilla ja mitä jäi itselle maksettavaa? Niin ja kuinka aikaisin piti varata aika? Muita kokemuksia?Kommentit (4)

Tänään varasin ajan Terveystaloon Ouluun (http://www.terveystalo.com/index.php?sivu=44&toimipiste=141). Maksaa kuulemma kelan korvausten jälkeen noin 203 ¿ (+15 ¿, jos haluaa dvd:lle liikkuvaa kuvaa). Muistaakseni suosittelivat rv 20-28. Ite varasin ajan viikolle 26, mutta oisin varmaan saanut aikasemmallekki.Kamalan kallista tuo on, mutta olen sairastanut veritulpan ja mua on peloteltu istukan veritulpan vaarasta, joten haluan käyä tarkistaan, että kaikki on kunnossa.Heko82 rv 20+5

nousee hinnat kesä/heinäkuun vaihteessa ja syy selvä:vaan yhellä yksityisellä kunnon laitteet (4d). Nyt maksaa 180e ja heinäkuusta lähtien 240! Kela ei korvaa mitään. Meinataan kuitenkin käydä kun esikoista odotellaan ja kaikki on uutta niin halutaan kokea mahd. paljon ja tietysti se videokin houkuttelee minkä sieltä sitten saa muistoksi. P.S Ultraavat jo vk:n 18 jälkeen mutta kehottivat odottamaan vk:lle 20 että on jo enemmän kehittynyt.

Tämmösiä kokemuksia siis kuopiossa.

Onnea odotukseen!!

-Justiina 16+6-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat