Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Suunnitteilla reissu sinne n.kuukauden päästä,aika hintavat mökit (n.200 e /vrk) ja hotelli (180 e /vrk),onko hintansa arvoinen vai kannattako alkaa miettimään muita vaihtoehtoja ?

Matkassa kolme poikaa,4,6 ja 1 vuotiaat.

Kommentit (5)

Käymme myös Vaasassa huvipuistossa, joten päätimme hyödyntää Omena hotellin edullisen majoituksen. Olemme siis Vaasassa 2 yötä,jotka maksavat yhteensä 72e koko 5-henkiseltä perheeltä. Ihan älyttömän halpa hinta. Ajamme sitten Powerparkkiin, joka on tunnin ajomatkan päässä Vaasasta. Olisiko teillä mahdollista yöpyä Vaasassa edullisesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yöpymisestä ei oo kokemusta, kun asutaan aika lähellä. Alueena jo kuitenkin kiva ja näkemisen arvoinen.Itse huvipuistosta sanoisin, että nimenomaan alle kouluikäisille ja just alaluokkalaisille hyvä paikka. Oltiin viime kesänä 4v ja 7v- ikäisten kanssa ja tänä kesänä kuulemma pakko päästä taas! Sit on niitä laitteita isommille, johon en kyllä itsekään menisi, hui! Taitaa olla väliinputoajia sellaset noin 150 senttiset, jotka ei enää halua safariautoille, mutta ei vielä uskalla vuoristoratoihin.Alue on kuin pieni satumaa kaikkine upeine kukkaistutuksineen. Juuri sitä Pohojalaasta suuruudenhulluutta!

5 v poikamme oli isän ja sukulaisten kanssa viime vuonna Power Parkissa ja sitä on muisteltu koko talvi. Netistä on katseltu kuvia ja kovasti on herra tänäkin kesänä sinne lähdössä.

Matka vaan on täältä etelästä aika pitkä...

Oon kuullu et olisi hyvä paikka mm kouluikäisille. Moniin laitteisiin pituusrajat. Knnattaa katsoa netistä vielä tarkemmin.Tykkimäki parempi alle koulu-ikäisille ja Särkänneimi tietty.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat